- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто шега ли е било..
не става така с лайкове на публикации, щом и ти го харесваш ше се " престрашиш " да му пишеш веднъж - два пъти... и обърни мохабета нещо за кафе, ама с леки намеци само (не е задължително, препоръчително е) и виж след това дали ще почне да ти пише и той, изчакай и ако видиш ,че не кълве от никъде заеби майна![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
Опа и аз съм овне
Наистина звучиш по-малка,отколкото казваш,че си.Не ми звучи като нещо сериозно,може просто да му е било забавно да си пишете,обаче в последствие да му е станало безинтересно,може да не му се занимава с момиче,а може и да си пада по друга,не се знае.Според мен можеш да се прежалиш да му пишеш един път ти и после,ако пак не ти пише,просто го остави.За това със зодиите е малко раничко,трябва да го опознаеш първо и тогава да го асоциираш със характеристиките на зодията му,които не са верни за всеки човек,имай предвид.![]()
Писах му,прави се на луд,вика че не помни какво ми е предложил..
годините нямат значение аз съм вече една година с моя приятел а ние имаме 4 год <като аз съм по голямата> всичко е до акъл![]()
без ПОДПИС ... xD