Здравейте.

Преди няколко месеца бях пратила приятелство на едно момче,което ми изглеждаше симпатично,той прие и беше ми писал, дали се познаваме,а аз отговорих не и това ни беше писането,до онзи ден,когато той ми писа и страшно много се учудих,защото от доста време го имам в приятели,но не съм се престрашавала да му пиша,макар че ми е минавало през ума.Учудих се,как така изведнъж реши да ми пише,останах приятно изненадана впоследствие стана дума за зодиите каза че е Водолей,и му казах че досега не съм познавала отблизо човек с тази зодия,и той ми писа,че сега имам този шанс и аз му писах:Това предложение ли беше и той ми вика:Нещо такова и вика и ти ако искаш аз отговорих с "да" тъй като и без това ми е симпатичен и той ми пращаше целувки и т.н. изглеждаше доволен от отговора след това си писахме по други теми..ту аз питах,ту той това се случва понеделник и от тогава насам въобще не ми е писал,макар че е на линия Много ми е странно хем ми предлага хем иска да се опознаем,а не ми пише нали за тази работа трябва да се виждаме да излизаме заедно,а то за среща "на живо" въобще не е ставало на дума,уж ме харесва,а няма никаква активност от негова страна и се чудя дали въобще е бил сериозен въпроса,и ся ми е тъпо така.Иначе той е на 17 а аз на 19 той е Водолей аз Овен.Чела съм че Водолеите са студени и не показват чувствата си,но все пак.чак пък толкова...