.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    cappycappy
    Guest

Question Искат да ме бият! Не искам да живея в страх!

Преди един месец стана инцидент в едно кафе. Аз бях с компанията на един приятел. На масата до нас имаше също една компания. Започнаха да се заяждат (явно тази компания с която бях си имаха работа с другата). Най- накрая нарочиха мене. Все пак всичко свърши благополучно. Но след 2 седмици се оказа, че компанията с която стана свадата живеят на близо. Виждам ги доста често ( 4 момичета). Когато ги видя ме заплашват да ме бият и се заяждат . Много ме е страх, като някой път ги засека и наистина ме набият.
    Какво да правя?
    Последно редактирано от cappycappy : 05-30-2013 на 21:45

Мега фен
    Град
    Earth...
    Ще ти набият по няколко шамара в продължение на няколко години. Ще станеш за смятах пред всички познати. Кво толкова? Когато се правиш на много важен и на тарикат трябва да можеш и да поемеш последствията...

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    По-добре бий шамари ти

Значи някой съвети винаги си носи тръба цол цол и половина, шоков пистолет, пистолет със стоп патрони. Като никога не забравяй пистолета

Кви глупости говорите бе пистолети?! Не стигай до такива неща, просто си изяснете проблема без бой С бой нищо не се решава ..

Голям фен
    Единственото, което ще ти кажа, е да не поемаш доброволно ролята на жертва. Ти избираш какво да бъдеш.

Ми набий ги ти, бе!

тролл ? ако не , носи си сопа с тебе

Има една поговорка - "куче което лае не хапе". И при хората е така. Ако толкова искаха да те набият досега щяха да са го направили. Просто си имай едно наум и не им се ври в работите и толкоз.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от sweetmony Виж мнението
    Кви глупости говорите бе пистолети?! Не стигай до такива неща, просто си изяснете проблема без бой С бой нищо не се решава ..
    Аха!И всичко ще е толкова цветно и желерани мечета ще ти носят кафе цял живот...
    И сега е времето да спукаш розовия балан,в който живееш и да приемеш нещата такива каквито са...тоест,че някои неща се решават с бой.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Игнорираш ги,все някога ще им писне да те тормозят..

Вместо да ги игнорира може с 2-3 приказки да им каже нещата в очите . С бой нищо не се постига . Не сме животни излязли от джунглата.

Може да говориш с родителите си

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от vladyman Виж мнението
    Има една поговорка - "куче което лае не хапе". И при хората е така. Ако толкова искаха да те набият досега щяха да са го направили. Просто си имай едно наум и не им се ври в работите и толкоз.
    +1 варианта да говориш с вашите също е актуален... аз съм била в твоята ситуация и мога да кажа, че нищо не стана всичко обикновено е само на думи... обаче ако както изглежда бая те е страх по-добре вземи мерки от сорта на придружители, за да видят, че не си сама или почни да тренираш нещо за самозащита за всеки случай... почти винаги тези пуберски истории са и плод на разпаленото въображение ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си