.
Отговор в тема
Страница 11 от 11 ПървиПърви ... 7891011
Резултати от 251 до 275 от общо 291

Hybrid View

Мега фен Аватара на 102
    АХхахахахахахаха !.

Мега фен Аватара на 102
    @Ivaaaaa, пет ли са "а-тата", хаха, прозвуча малко слабохарактерно и като човек без капка лично мнение в себе си.. или си малка.. сигурно последното....

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    @Ivaaaaa, пет ли са "а-тата", хаха, прозвуча малко слабохарактерно и като човек без капка лично мнение в себе си.. или си малка.. сигурно последното....
    хахахахах
    нз просто така ми дойде отвътре в тоя момент
    а дали съм малка, ами сигурно :Д

казано с други думи
    тъпо е да се разделиш, заради нещо толкова как да го кажа мм повърхностно, но децата са друга тема и е повод за раздяла, макар че знам ли
    не мисля, че има изобщо двойки, които не искат деца

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    не мисля, че има изобщо двойки, които не искат деца
    Има.
    Има и двойки дето не правят секс. Ама не им пречи да са си женени и щастливи.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на 102
    Спри се.

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Спри се.
    защо

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Има.
    Има и двойки дето не правят секс. Ама не им пречи да са си женени и щастливи.
    не знам, не се сещам за никакъв такъв пример може

Град
    Варна
    Ти си като кон с капаци.
    Разшири си малко мирогледа, защото в бъдеще това може да ти навреди. На мама мусаката вероятно не е най-добрата, която съществува, просто е единствената, която си опитвала.

Ти си като кон с капаци.
    Разшири си малко мирогледа, защото в бъдеще това може да ти навреди. На мама мусаката вероятно не е най-добрата, която съществува, просто е единствената, която си опитвала.
    ок аз не те обиждам
    подхождаш лошо
    мисля, че е точно обратно, но ок ..

Мега фен Аватара на 102
    А, бил чистосърдечен.....

Град
    Варна
    Не съм се опитвала да те обидя. Беше просто сравнение и съвсем чистосърдечен съвет
    Факт е, че заклеймяваш като тъпи неща, които не разбираш. И твърдиш, че не съществуват неща, които просто не си срещала. Това е ограничен мироглед. Гледаш на света само от собствената си камбанария и приемаш мисленето си за меродавно за останалите. Не е добре.
    Аз приемам, че има хора, които не разбират брака и не го подкрепят, но не твърдя, че това е тъпотия, само защото аз съм привърженик. Нали?

Не съм се опитвала да те обидя. Беше просто сравнение и съвсем чистосърдечен съвет
    Факт е, че заклеймяваш като тъпи неща, които не разбираш. И твърдиш, че не съществуват неща, които просто не си срещала. Това е ограничен мироглед. Гледаш на света само от собствената си камбанария и приемаш мисленето си за меродавно за останалите. Не е добре.
    Аз приемам, че има хора, които не разбират брака и не го подкрепят, но не твърдя, че това е тъпотия, само защото аз съм привърженик. Нали?
    да, разбирам
    вниквам в нещата, които казваш
    просто изказвам моята гледна точка, моята позиция и как аз виждам нещата

Мега фен Аватара на 102
    Споко бе, къде видя обида.. даже напротив, дава ти приятелски съвет.

Зависи доколко намеренията на твоя човек към теб са сериозни

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от GeGaSa Виж мнението
    Разбира се, тя ги прави.
    но забравих, че ти си още малка и ще си промениш мисленето, защото никой н3ма да те вземе..
    Никога не бих се налагал на жена си да ми вземе фамилията, ако сключа граждански брак, ама никога. Това си е нейната фамилия.

Цитирай Първоначално написано от naksdy Виж мнението
    Вярно, няма да промени с нищо чувствата, но родителите не са ли ви обяснили за ценностите на българското патриархално семейство?
    Точно защото майка ми ми ги е обяснила ПРЕКАЛЕНО настойчиво, ги отхвърлям. Мразя традиции, защото цял живот са ми се навирали в лицето, а смятам, че аз знам кое е най-добре лично за мен, а не някакви виждания които са останали от не знам си колко века. Осъзнавам важността на традициите и на семейството за обществото и за България, но дотолкова, че да уважавам избора на тези които спазват традициите. Аз да ги спазвам - не.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    И все пак се тачи, особено от родителите. Пожелай ми жена, която да е навита само на граждански.
    Аз лично бих бил безкомпромисен по този въпрос. Дори не си се представям да съм с вярваща жена. :Д А какво мислят родителите ми (и в частност майка ми), няма никакво значение.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Аз лично бих бил безкомпромисен по този въпрос. Дори не си се представям да съм с вярваща жена. :Д А какво мислят родителите ми (и в частност майка ми), няма никакво значение.
    Тру дат. Ако не е атеистка, вероятно ще ми е трудно да стигна до брак с нея.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Тру дат. Ако не е атеистка, вероятно ще ми е трудно да стигна до брак с нея.
    Защо трябва да е атеистка? Какъв е проблема да си вярва? Има хора, които вярват и без да имат необходимост да тичат на църква всеки божи ден или да се опитват да покръстят всеки невярващ по пътя си.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Защо трябва да е атеистка? Какъв е проблема да си вярва? Има хора, които вярват и без да имат необходимост да тичат на църква всеки божи ден или да се опитват да покръстят всеки невярващ по пътя си.
    Има и такива хора, да. Ама първо са рядкост, второ дори и с тях би имало конфликти. Примерно сега за Великден си бях в Германия, не отразих нито православния, нито католическия. Ако съм с такава жена сигурно ще ме ръчка да го празнувам. Или Коледа, елхи, подаръци, глупости...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Има и такива хора, да. Ама първо са рядкост, второ дори и с тях би имало конфликти. Примерно сега за Великден си бях в Германия, не отразих нито православния, нито католическия. Ако съм с такава жена сигурно ще ме ръчка да го празнувам. Или Коледа, елхи, подаръци, глупости...
    Коледа и Великден могат да са чудесни семейни празници, без да се прекалява с религиозното. Аз ги празнувам, но в същото време не гледам на себе си като на особено вярваща.
    Но да, щом чак до такава степен го отричаш, може би ти трябва жена, която напълно да споделя виждането ти.

Мега фен Аватара на Chacho
    Проблемът е, че аз ще се опитвам да я "откръстя". Или поне ще ни се разминават много фундаментални виждания. А напоследък поведението ми е диктувано основно от тях. Няма да можем да излезем на глава.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си