- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да живея с хомосексуалността?
Целта едва ли ти е ясна, защото аз не си поставям за цел да имам деца .. Просто знам, че някой ден е възможно да стигна дотам .. Аз не съм от хората, на които целта им е да оставят нещо след себе си .. Искам просто да живея добре и въпреки пречките да успявам ... Осиновяването на деца мен не ме вълнува, защото няма да си осиновя. Естествено, че ще искам детето да е мое и щом има възможност какъв е проблема ? Сключването на бракове вече е доста смотана работа .. Не си мисли, че гейовете изгарят от желание да се омъжат .. Това е по-скоро някакъв опит за създаване на пари, все пак ако някъде ги приемат добре, те отиват .. И от това някой печели .. замисли се ..
http://en.wikipedia.org/wiki/Tu_quoqueНе ме дразни, че има различни възгледи, а как ги излага. И за това го попитах какво толкова значимо е направил, че се изразява така?
едит ; за разнообразие този път няма да се държа като малко лекенце. Коментирано е това вече в темата. Подминаваш с лека ръка факта, че причината някое дете потенциално да отнесе куп подигравки не е в средата (т.е. децата около него), а е следствие от отношението на възрастните. Пък и никой не е казал, че е необходимо да се знае.Какво прави хлапето ти, когато в училище се разчуе, че има двама татковци?
Последно редактирано от Auriss : 06-27-2013 на 00:52
Към това ще добавя казаното от мен по-горе, че не може да ограничаваме сексуалната ориентация на хората, само защото детето им ще има комплекси от това по-късно. Дали ще изгради комплекс е проблем на детето и средата му, в което родителите могат да му помогнат и още по-важно, комплекси при децата могат да се изградят от толкова много обстоятелства, че сексуалната ориентация на родителите става просто един от многото стимули. А гей двойките имат достатъчно опит, за да преведат детето си през подобна несигурност, да го възпитат на ценности и да ги отстоява, защото самите те са се сблъсквали със същия проблем при разкриването на ориентацията си.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Съгласен съм и с двама ви в това отношение, че не са виновни децата, но скоро не се очертава да се промени масовото мислене. Надали близките 20-30 години възрастните ще се променят дотолкова, че да възпитат децата си в пълна толерантност. Аз лично не бих се подигравал на някого за нещо което не зависи от него, това е най-малкото тъпо, но доста съученици го правят. И пак подчертавам, че много малко са хората, които истински мразят гейовете само защото са такива. Имахме един от моето училище, който се държеше направо противно - обува си прашки и отгоре плитки дънки и си шета все едно си е в тях. Е тоя ме вбесяваше само като го видя. Имам и един познат от предното даскало, който е гей, ама не ме дразни с нищо. Вярно е, че се облича...ммм...малко странно по моите виждания, но не е дразнещо. Сещате се-трябва да има толерантност, но не само едностранно.
Гейчетата са боклуциииииииииииииииииии иииииииииииии! Не трябва да ги има! Да умират!
Миме .. много си недорасла за да коментираш в тая тема. Не знам дали гейчетата са боклуци, но с тая снимка биеш на очи като адския върляк. Това, че не си хомосексуална не те прави по-малко боклук ..
Нямаш и правата да разпореждаш кой трябва да умира и кой не .. Все пак хората са казали "мечтите са безплатни" ..
Най-много да умреш от злоба някой ден ..
Не знам, аз с едно шведче на 17 като си лафих допреди година-две докато играехме лига се е случвало да се изцепи нещо nigga faggot и подобно и на няколко пъти майка му явно го чува докато си шари из къщата и специално идва забележка да му прави. Чак смешно ми ставаше ;дСъгласен съм и с двама ви в това отношение, че не са виновни децата, но скоро не се очертава да се промени масовото мислене. Надали близките 20-30 години възрастните ще се променят дотолкова, че да възпитат децата си в пълна толерантност.
Хубаво е да се спомене и, че икономическото развитие (поне според някакви изследвания ;д ) влияе много на толерантността на дадена нация.
Докато не почнеш да носиш розови потничета, шалчета, токчета и минижупи всичко е наред ; )
--------------------------------------------------------
Аве хомо тъп природата ни е създала така 2 разл пола ти ще ебеш от твоя пол да ва еба гейовете българия се препълни със такива ейййй......