.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 284

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от GUEST000 Виж мнението
    Изследванията върху идентични близнаци показват, че ако единия се роди гей, другият има по-малко от 30 % шанс да се роди хетеросексуален.
    Тези 30% идват от шанса начина по които е отгледан и втория близнак да е подобен на първия. За да е точно изследването, трябва след като близнаците се родят, да бъдат отгледани в различна среда и от различни родители.

Друго интересно проучване - колкото повече по-големи братя има едно момче, толкова по-вероятно е да бъде гей.
    Тук пък за мен много по-логично е влиянието на по-големите братя (начин на общуване, подигравки, унижения и всякакви неща които не са нормални попринцип) да е повлияло на развитието на по-малкия и промяната на представата му за нещата. Отново опираме до избор след раждането (несъзнателен разбира се)

Следователно отговора на поставения въпрос - Да ! Човек се ражда такъв.
    И излиза - НЕ! Човек не се ражда такъв.

Не споря, просто изказвам мнение. И аз търся истината...

Цитирай Първоначално написано от ndesign Виж мнението

И излиза - НЕ! Човек не се ражда такъв.

Не споря, просто изказвам мнение. И аз търся истината...

Разликата е там, че ти изказваш мнение, а аз говоря с факти .. И не съм напълно сигурен, че търсиш истината. По-скоро търсиш отговора, който на теб най-много ще ти хареса.
    Възможно е човек да не се ражда такъв .. не можем да твърдим нещо, за което дори и учените не са сигурни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си