- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви оценки изкарахте на матурите (за 7-ми клас)?
БЕЛ - 5,689
Математика - 4,976
Бал: 33,33
Дали ще ми стигне за френската?
Зависи от това дали бала ще падне тази година. Ако падне имаш шанс, ако не - не съм сигурна. Ако оценките са по - високи от миналогодишните, не мисля, че ще стане.
БЕЛ - НВО - 5,617 ; За кандидатстване -5,451 ..
МАТ - НВО - 6,000 ; За кандидатстване -5,707
Бал : 34,316
Дали ще ми стигне за някоя от езиковите в Пловдив (ег пловдив и ег иван вазов) с АЕ и НЕ в ЕГ Пловдив, а в ЕГ Иван Вазов с АЕ и Испански ?
hristo99(Християн Валерий Генчев) начи бала ти е 45,287Моя е 45,893. Май ще сме съученици ;Р
Последно редактирано от Anonymous745 : 06-05-2013 на 19:52
Ам, не искам да се натрапвам или нещо от този вид, но някой ще ми отговори ли на въпроса? (последният пост на първа страница)
Клаудия няма да ти стигне бала.
@Bebb - може и да ти стигне, ако рискуваш, но зависи с какъв профил ще запишеш. Миналата година в паралелката с най-нисък минимален бал, балът е бил около 33.500 за момичета. Ако влезеш, може и да сме съученици, щот аз си влизам, нали съм гаден коч, за всичките ми стига.![]()
Последно редактирано от chtlsy : 06-05-2013 на 20:09
"Балът се образува от утроената оценка от конкурсния изпит по математика, оценката от НВО по български език и литература и оценките по математика и БЕЛ от удостоверението за завършен 7-ми клас." А за НТБГ мисля, че взимат вместо НВО (първи модул) по БЕЛ - оценката от първи и втори модул по БЕЛ. Ама и аз не знам точно.
От къде на къде съм Християн!?![]()
![]()
Ще запазя анонимността си и няма да казвам кой от христовците съм.
![]()
Български - 5.652
Математика - 4.902
Бал - 33.108 ;//
Дано ми стигне за 1 АЕГ или 164 ГПИЕ "Мигел де Сервантес"![]()