- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е да ми закъснява?
Здравейте,много бих искала да намеря хора тук,които ще ми дадат полезни съвети.На 16 съм,този месец за първи път спах с приятелят ми,с който съм от 1 година.Притеснявам се,дали не съм бременна,попринцип го правихме с презерватив всичките пъти и той свършваше в него.Закъснява ми,а цикъла ми е редовен от 3 години е понякога ми е пропускало,но рядко и сега се притеснявам дали не съм бременна.Моля ви помогнете![]()
Малко невъзможно ми се вижда. Все пак си сметни овулацията де.
Преди като не водех полов живот,не гледах кога ми идва и не помня в началото на месеца съм,но точно на коя дата,не помня
След като спах с момче за 1-ви път ми закъсня цели 9 дни. До колкото съм чувала е нормално да ти закъснее или да ти подрани.
Много ти благодаря,защото много се притеснявам,а четох,че и от стрес може да ти закъснее![]()
От всичко може да ти закъснее-климат, стрес.. всичко.. И аз си бях вкарала едни филми, защото бях в овулация, когато го направих за пръв път и питах момчето 1954720948 пъти дали е напълно сигурен, че презерватива е бил здрав..
и аз съм така много съм притеснена и се моля да ми дойде,нямам причини с презерватив беше,но все пак .. накрая той даже се изнерви на ден по 100 пъти го питам едно и също..дано да ми дойде тази седмица![]()
Започни да си водиш календарче вече.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Води си календар и си смятай овулацията. Ако забележиш, че не ти е редовен-отиди на лекар.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Нормално е да ти закъснее или подрани след първия път, спокойно.
Забавно,а?
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!