Ебати глупаците,колко пъти да ти казвам малък сополяга,че оценките нямат никво значение,имат ако кандидастваш с тях.Искаш да те аплодираме,че си вършиш работата,ученик си и учиш?
Матурите са за празноглавци 4ка се изкарва без да си учил кур,6ца сядаш и четеш.Това че имаш 5 нищо не значи,нали знаеш,само майка ти ще ти купи кутия Траяна и ще те целуне по челцето,защото си най-красивото и умно дете
Т'ва не си ме разбрал, честно.На лорош му казах, че имам такава оценка, не че искам някой да ме аплодира за това, дишай.Той ми каза, че имам 3, а аз му показах, че нямам.Аре, дишай, нямам такива намерения, и няма и да имам.
Т'ва не си ме разбрал, честно.На лорош му казах, че имам такава оценка, не че искам някой да ме аплодира за това, дишай.Той ми каза, че имам 3, а аз му показах, че нямам.Аре, дишай, нямам такива намерения, и няма и да имам.
Имаш 5ца смешка,какво очакваш сега курвите да се затичат към тебе с разтворени крака ли
Т'ва не си ме разбрал, честно.На лорош му казах, че имам такава оценка, не че искам някой да ме аплодира за това, дишай.Той ми каза, че имам 3, а аз му показах, че нямам.Аре, дишай, нямам такива намерения, и нямам и да имам.
аз като имах (около) 5,96 по бел и 5,92 по математика в 7 клас да не би да съм тръгнала да се хваля по форумите
аз като имах (около) 5,96 по бел и 5,92 по математика в 7 клас да не би да съм тръгнала да се хваля по форумите
Не ми се вярва, сори.И, не, не съм се хвалил с оценката ни най-малко. Казах ти го, за да те опровергая. Т'ва, че ти го приемаш като хвалба е друг въпрос.
Не ми се вярва, сори.И, не, не съм се хвалил с оценката ни най-малко. Казах ти го, за да те опровергая. Т'ва, че ти го приемаш като хвалба е друг въпрос.
Не ти се хвалиш,защото ако искаш да опровергаеш щеше да и го напишеш на лично а не тук и да го повториш 10000 пъти,а за твойто анално аверче митака да не говорим човека се изживява като звезда
Не ти се хвалиш,защото ако искаш да опровергаеш щеше да и го напишеш на лично а не тук и да го повториш 10000 пъти,а за твойто анално аверче митака да не говорим човека се изживява като звезда
Не, не се хваля.Т'ва, че ти си свикнал, че хората са зли и горделиви същества,мен не ме засяга.Аз мога да ѝ го напиша където си искам, нали?!