- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Продукти за лице, тяло, коса БЕЗ химия
Здравейте, отдавна не съм влизала, но вчера с майка ми попаднахме на нещо интересно. От скоро си сменихме пастите за зъби с такива без флуорид, че се оказа, че бил доста вреден /а не обратното както твърдят/ и в този същия магазин открихме страхотни чисто натурални какаови и кокосови масла /ако се сещате как невероятно ще мирише това нещо/, без абсолютно никакви химии и се изумих. Не са от най-евтините, разбира се, но ги предпочитам пред млеката за тяло, с които се мажа, че дори и бебешките. Разровихме се в интернет и открихме и сапуни, които са пак от разни масла - бадемово, кокосово, всякакви. И решихме да сменяме нашитe. Води се ''био козметика''. Може и да знаете, нямам представа, но съм длъжна да ви кажа
цък
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Има ли начин ментова паста да съществува без флуорид?
Точно вчера гледах как мъжката част си избира 10 минути паста без флуорид... след което излиза навън и пали цигара. :Х
Последно редактирано от PinkPan7her : 06-06-2013 на 07:42
Има, ние използваме. Ама поне сме непушачи![]()
Био козметиката е много хубаво нещо, но лошото е, че поне половината не са био изобщо. Баща ми скоро ми обясняваше, че причината за развалящите се зъби били пастите за зъби и изобщо не трябвало да си мием зъбите с тях.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Отвори да прочетеш за флуорида и можеш да поспориш с баща си![]()
късно си се сетила![]()
и да.. био козметиката е хубаво нещо,но на мен лично не ми е по джоба всичко да ми е биогледам повечето неща да са,но гледам и да имат мн функции .. примерно сега си взех кокосово масло и го ползвам за коса,тяло,лице,готвене и за почистване на грим ...
скоро си взех и био паста за зъби,но не съм сигурна колко е био![]()
майка ми от дерматолог има изписан био сапун
преди време си бях взела био бадемово масло
ям пчелен прашец ( слагам го и в маски за коса)
сега обмислям да си купя някое био кремче за лице ( за сега съм със здраве,който ми действа учудващо добре,а е най-евтиния крем,който съм ползвала)
преди ми бяха подарили и био скраб за тяло
а да.. и чист шоколад,наистина чистможе би едно от най-гадните неща,които съм опитвала,а и беше доста скъпо
![]()
био шампоан мисля да си купя
Факт е, че са скъпички, но пък са доста добри, изпробвах ги вече.
Ха здрасти![]()
Червилата ми са био, имам и балсам, лаковете- също, кокосовот масло ми е био, а по едно време и шампоаните даже.Стикът ми против изпотяване е амониево-алуминиев сулфат Санте. Противобръчковият ми крем също е био и да ви кажа, няма друг такъв добър резултат. Ползвала съм тестери медкозметика, ми... не е същото.
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Абсолютно сте прави.
Едно по едно нещата си ги заменям с био,но още имам от консервативната козметика.
Ако трябва да бъда честна,с нетърпение чакам да свършат някои продукти (независимо,че са се доказали като качествени),за да си подменя арсенала козметика с био![]()
fizzyg, хвърли едно око тук- има намаление на декоративната козметика Лавера- http://shopthebest.eu/manufacturer/1...ra.html?page=3
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
^ Сдържам се едвам аз.. Успокоявам се с това,че имам необходимите продукти за момента.Иначе досега да са заминали 30лв
![]()
Хаха, само толкова ли![]()