здрасти момичета искам да ви питам на колко сложихте сутиен и как казахте на майка си мен ме е срам да говоря на тази тема с нея .. тя изобщо не се сеща , че искам вече да сложа .. не знам на колко години тя е сложила и честно казано не ме интересува ..... аз съм на 13 години 6 клас .. мислите ли , че вече е време да сложа .. не съм плоска .. те са ми големи колкото на останалите в моя клас и даже малко по-големи .. мисля , че половината клас носят или сутиен или бюстие благодаря за помощта
Аз сложих на 13.
Няма какво да се срамуваш от майка си. Вече има всякакви размери сутиени, просто иди и й кажи, че искаш да носиш.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Няма значение на колко години си, ако гърдите ти са достатъчно големи, сложи си. Или кажи на майка си, че искаш да си купиш, и да отидете двете да пазарувате, или просто отиди сама и си купи. Няма нищо срамно и странно в цялата работа. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
но мен ме е срам да говоря на тази тема вие какво казахте на майка си когато искахте да сложите
Ох!
Толкова ли е трудно да поискаш?Кажи ,че наистина имаш нужда.Ако не ти стиска ще си стоиш така.Да,де всичко зависи от това дали наистина има какво да слагаш в него.
Това всичкото говори ,че с майка ти въобще не сте си близки![]()
Тя ти е майка, ако на нея не кажеш, на кого друг! Отиди и спокойно и обясни, че искаш сутиен, няма да те изяде и даже напротив, тя със сигурност ще ти даде добър съвет при избора, гаранция, че има повече опит от приятелките ти! Няма нищо срамно, това си е нещо съъъъвсеееем нооормално, не се стягай толкова...
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
Мацка, няма от какво да се срамуваш просто! Когато имаш нужда от нови обувки, срамуваш ли се да й кажеш? Абсолютно същото е със сутиена. Това е нещо повече от нормално.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ако толкова те е срам, купи си сама. В магазина ще те посъветват и ще ти помогнат да си избереш.
Аз си спомням как майка ми искаше да ми купи, а аз се дърпах...![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не бива да се срамуваш,все пак тя ти е майка.Просто я попитай на колко години тя е започнала да носи сутиен и развий темата..В краен случай отиди с приятелка.
Аз сложих когато бях на 11 и половинаНяма какво да те е срам от майка ти тя ти е най-близкия човек с който може да споделиш всичко
![]()
Тя ти е майка,жена е ще те разбере.Просто и кажи,че искаш да носиш сутиен.