.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Срочна/Годишна оценка по Математика

Здравейте!Ето я и ситуацията..Първо да уточня,че съм 7 клас

Първият срок по Математика имах 5 =),като бях между 4 и 5,но реших една задача и учителят ми писа 5

Вторият срок е малко по-странно,защото и сега съм между 4 и 5 и искам да имам отново 5,така че за годината да имам 5,а не 4.Но когато решавах задачата от първият срок тя беше лесна,а сега господина ни дава (на всички,които са така) по-трудни задачи.

Гадното е,че той си ги измисля и много ги усложнява.Така че и отличниците да се затруднят.В началото на часа пише 3 задачи:

1 и 2 зад. за тези който и мат 2-ки (да си ги поправят) и техните са хипер лесни
    а 3 зад. била за 6.Колкото и да измислям нищо не ми хрумва. =( а толкова искам 5.

Бихте ли ме посъветвали нещо.Знам си материала,но задачите на господина са...???

Мега фен Аватара на ameli
    Щом имаш първия срок 5, може да ти остави и за годината толкова, нищо че за втория можеш да имаш 4. Защо просто не го питаш?

кажи му , че искаш 5 да ти даде по лесна задача .. и според мен почни да му се подмазваш

Повече от фен Аватара на cartwheelzombie
    Покажи, че се стараеш и наистина искаш 5. Дори и да ти остави 4 за втория срок, много е възможно да ти остави 5 за годината. Ако не разбираш нещо, питай го.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Като му кажеш, че искаш 5 и ти трябва много за кандидатстването, ще ти я пише Няма как

Мега фен Аватара на Chacho
    Можеш ли да дадеш пример за задачите и как ги усложнява?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си