- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 1АЕГ или 9ФЕГ
Ако ми предстоеше кандидатстване, изборът ми определно би бил 1АЕГ.
Това с наркоманите са пълни глупости, във всяко училище има различни ученици - такива, които употребяват и злоупотребяват с разни вещества, както и такива, които не го правят. От кои ще бъдеш си е лично твой избор, така че за мен това, че в дадено даскало има наркомани, за мен не е аргумент да не влезеш него, защото просто навсякъде ги има.
Иначе бих избрала 1АЕГ, защото от три години уча френски и го хейтвам толкова много, че просто няма накъде. Не знам как въобще ми е харесвал преди. Да, отдава ми се, да, в осми клас си скъсах задника от учене и след това продължих да бъда постоянна, ама просто езикът е ужасен. Никаква логика, мега много изключения и тъпни. За три години толкова го намразих, че като чуя френска реч, ми идва да повърна. :Д От друга страна английският винаги би ти бил полезен да го знаеш на високо ниво, ама винаги, толкова ни е нужен, че би било добър избор да наблегнеш на него, ама това може да се случи и на курсове.
А щом държиш да учиш немски, не разчитай на това да ти е втори език, защото втори език в училище просто не може да се научи толкова добре, не са достатъчни часовете. 73-то също е едно прекрасно училище, не знам защо го отхвърляш като възможност. : )
Хора някой ще ми каже ли минималния бал за 1 АЕГ за миналата година, защото просто не мога да го открия?
за АЕ и НЕ (всички са за второ класиране) - 34.142, за АЕ и ИЕ - 34.178, за АЕ и ФЕ - 33.822, за АЕ и ПЕ - 33.642
Много ти благодаря. Аз искам с френски и се надявам да ми стигне балът (33,840).
Последно редактирано от fair : 06-09-2013 на 18:33
Ми аз искам в 18-то с корейски и на второ май ще пиша втора испанска. За по - нататък не съм мислила.
Аз съм притеснена какво ще стане и дали ще ме вземат, но ще видим. За клошарското все ще ми стигне балът.Успех и на теб.
![]()
Не влизай в 1 АЕГСамо ще се разочароваш, положението е трагично.
Само не разбрах за кога ми го даваш тоя съвет да не влизам, като вече е късно. Както и да е, избрах френската, пък и без това за английската с немски нямаше да ми стигне балът, тъй като там беше малко над 34, а аз бях с 33.622.
![]()
Така или иначе мнението ми е позитивно за твоята ситуация, тъй че не знай мно. :Д