.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Diablo 3 n StarCraft 2 for free - възможно ли е?

По принцип съм фен на Broodwar и ми се ще да поджиткам и новия StarCraft II не знам вече излезли ли са expansion-и за него не са ли...също така съм на D II LOD и ми се цъка Diablo III да го видим какво е. Мога ли да играя безплатно SCII и Diablo III или трябва да си закупя оригиналните игри? Питам, защото мисля да ъпгрейдвам машината за да мога да ги играя, но ако няма да мога да цъкам без пари може и да пропусна ъпгрейда.

Супер фен Аватара на tireheb
    е пари за ъпгрейд на машината имаш, ама 100 кинта да си ги купиш немаш
    пп: старкрафта го има кракнат, да си играеш кампанията и скърмиши, диаблото не мое

интересува ме single player Може ли линк към крафта?

// една видео карта нова е 60 лева + 40 лева за проц втора ръка са 100 лева, да дам още 100 за игра не ми се дават в момента, ако имам $ бих си купил диаблото

Супер фен Аватара на vankovvv
    Град
    Кофата
    Always wanna play but never wanna loose

инсталирах сваления торент от замунда, но това е на руски играта. искам я на английски. има ли такава опция или трябва да си я купя за да е на инглиш?

Мега фен
    От пайрътбея ги дръпни. SC2 може и в хамачи да се играе мулти доколкото знам.

Auriss може ли конкретен линк? благодаря

Up-ец

Мега фен
    http://thepiratebay.sx/torrent/83387...roper-RELOADED

http://thepiratebay.sx/torrent/7112948/Diablo_III[PCDVD][Multi9][2012]

Странното е, че имам някакъв спомен, че можеше да се играе през ЛАН в хамачи, ама явно не стоят баш така нещата. Прегледай коментарите впрочем преди да инсталираш, че да имаш някаква идея какви проблеми може да изникнат с инсталацията и как да си ги решиш.

Auriss, не може да се играе в Хамачи в 2ката на SC.

Иначе експанжъните и игрите ще ти излязат около 150 лева за да играеш Multiplayer в Battle.net, но ако искаш да правиш само кампания можеш да си ги дръпнеш от Замунда
    ~Tiesto. <3

Версията на RELOADED работи за SCII. Преди да си я купя съм играл кампанията. Ако не можеш да играеш мулти мисля, че няма смисъл да си я купуваш, освен ако нямаш желание да се научиш.
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Пиши в гугъл: diablo 3 hamachi или starcraft 2 hamachi и търси решения . . .

Мега фен Аватара на draid
    В момента тече едно много интересно хрумване на близард т.н spawning pool. Идеята е че си сваляте Trial версията от сайта на близард, инсталирате играта и само трябва да намерите приятел който си я е купил и да го аднете като приятел. След това винаги той като ви покани в парти ще може да играете с него. Това става въпрос за SC2

Хмм, тва звучи добре. Айде търсете приятели После сменяте ай-пито и теглите пак триал

Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    Хмм, тва звучи добре. Айде търсете приятели После сменяте ай-пито и теглите пак триал
    Няма нужда да сменяш ip. Можеш да играеш докато приятелят ти играе. Идеята е да играете заедно, т.е той да те покани и данаправи игра, тогава можеш да си играеш неограничено.

изчетох цялата тема и така и не разбрах:
    1.craft-а може ли да играя срещу компютри с версия свалена от интернет?
    2.диаблото може ли да играя сингъл с версия свалена от нета?

крафта ако не може айде кой ще ме покани да поиграем. Конфигурацията ми е P4/2 RAM/GF GT530

StarCraft може да играеш сртещу компютри и мисии само ако не се лъжа или само мисии. Диабло не можеш да играеш. Бих те поканил на SC ама ти след като до сега не си играл няма как да седна да играя с теб.

i_am_mad

прочетох пак цялата тема тук в ТП...Свалях версията на razor обнових с пача от замунда после как си требе, но ако имам нет тръгва да се обновява и си седи така без да шава, а ако спра нета си тръгва играта, но натисна ли play as guest ми дава някаква грешка.
    сега свалям Reloaded-а от Zamunda, а другия ми вариант е да обновя версията на razor и после да търся крак за най-новата версия. има ли такъв,с който да кракна и после да мога да праскам компютри?

днеска пак от мачове 40 лева назад да ги бях дал за StarCraft :@

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от fatcat Виж мнението
    прочетох пак цялата тема тук в ТП...Свалях версията на razor обнових с пача от замунда после как си требе, но ако имам нет тръгва да се обновява и си седи така без да шава, а ако спра нета си тръгва играта, но натисна ли play as guest ми дава някаква грешка.
    сега свалям Reloaded-а от Zamunda, а другия ми вариант е да обновя версията на razor и после да търся крак за най-новата версия. има ли такъв,с който да кракна и после да мога да праскам компютри?

Без нет не работят тия игри. Копачите нали трябва да получават и изпращат изчисления, сиренето е с пари.

В момента Starcraft 2 WoL струва 39лв, което напълно си заслужава. Ако искаш да играеш и експанжъна са ти общо към 100лв двете. Версиите от замунда са вятър работа.

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4538287
    ?

от къде да си купя крафта оригинала не експенжъна за 39 лева?

allwillfall
    Guest
    от къде да си купя крафта оригинала не експенжъна за 39 лева?
    https://www.g2a.com/r/qdw312dsa-diablo3eu за 10 долара и няма начин да те излъжат, получаваш само activation key

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си