.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Red face хубави крака до лятото

Такаааааа в края на месеца съм на море и мисля около 20 дена да правя 30 Days Shred и ето тези упражнения за крака http://assets3.tribesports.com/syste...-challenge.jpg .... главния ми проблем е в краката,дали ако тези 20 дни + здравословно хранене да правя тези упражнения ще има разлика в обиколката на краката ?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Хората са казали 'Лятно тяло се прави зимата". За 20 дена едва ли ще направиш кой знае какво. От 30дш не видях кой знае какъв ефект, хубава е ако досега не си правил нищо и ти трябва преход към по - сложни упражнения. Можеш да разгледаш http://www.fitnessblender.com/

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ Не че ти ѝ препоръча сайт с кой знае колко сложни упражнения, но карай... Съгласна съм с това, че съществена разлика за 20 дни едва ли ще видиш.
    Аз не мога да разбера цяла година спите ли, не се ли виждате в какво състояние сте, или е важно как изглеждате само по бански? И интересно ми е защо питаш нас. Повечето пазим режими целогодишно и тренираме целогодишно, не се сещаме 2 седмици, преди да отидем на море. Пробваш и виждаш дали действа - ако даде резултат, супер, ако не даде - поне си вземи поука.

Супер фен Аватара на Shines
    FuckingFreak, напълно съм съгласен с нейното мнение. Несъмнено при стриктно и правилно трениране и хранене ще стресираш тялото, и ще свалиш някое друго кило, но не очаквай чудеса .

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от tomii333 Виж мнението
    Такаааааа в края на месеца съм на море и мисля около 20 дена да правя 30 Days Shred и ето тези упражнения за крака http://assets3.tribesports.com/syste...-challenge.jpg .... главния ми проблем е в краката,дали ако тези 20 дни + здравословно хранене да правя тези упражнения ще има разлика в обиколката на краката ?
    Сутринта прави упражнения ,спи повече ,пий повече вода ,ходи на фитнес , яж здравословно , тичай , скачай на въже , прави коремни преси , не яж мазно , вместо да си на компа се разхождай повече - ще имаш ефект ако си стриктна и всеки ден правиш това Бъди позитивна и целеостремена и успехът ти е в кърпа вързан ! Успех от мен !!!!

Супер фен Аватара на tonssy
    "Хубави крака до ЛЯТОТО" ? Че то вече си е почти лято, юни месец е.
    За 20 дена, минимална разлика ще видиш. Но, ако нямаш много за сваляне, поне ще се стегнеш. Храни се здравословно, по 4-5 пъти на ден. Сега им е времето на салатите и плодовете Но не изключвай от менюто си бобови и млечни продукти, месо.. Яж такова количество, че да се заситиш, но в никакъв случай да не се чувстваш преяла. Спираш газирано, сладко, пържено.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Съгласна съм, че 30ДШ e като увод към по-сериозни упражнения. Направи първо ниво и после заминавай да тичаш. Не ти трябват карти за фитнес, а само маратонки и екип. Евентуално и компания.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

http://www.youtube.com/watch?v=PWEdJRRndkQ тази тренировка е много добра. Има един сайт с упражнения blogilates - там също има много добри упражнения и не само за крака. Препоръчвам ти и скачане на въже+здравословно хранене и до 3 седмици трябва да има резултат

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Хехехех, то вече си е лятоо
    Иначе, приятно море.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Аз не мога да разбера цяла година спите ли, не се ли виждате в какво състояние сте, или е важно как изглеждате само по бански? И интересно ми е защо питаш нас. Повечето пазим режими целогодишно и тренираме целогодишно, не се сещаме 2 седмици, преди да отидем на море..
    да, супер е да пазиш диети нон -стоп на 15 години.

За какви диети става въпрос? Нещо лошо ли видя в това да се избягва яденето на храни, богати на рафинирани въглехидрати и хидрогенирани мазнини (с други думи на всички познатите "сладко,тестено и пържено")? Ако има, запознай ме, както и не само мен, защото ми е любопитно

Супер фен Аватара на Deadlock
    ^ в това няма лошо, но аз лично съм ти чела по-филмирани мнения, та затова разбирам на therichbitch реакцията

Град
    Sofia
    ^what she said
    Така че нуждата да се обяснявам се изпари.

Не ви казвам да се тъпчете с МкДОналдс, но разберете, че здравето не е величина, която е толкова директно зависима от това, което ядеш. Има хора, които живеят 'здравословно' и умират на по 50 години.
    А да започнеш на 15 да си следиш всяка хапка е меко казано трагично.

С упражненията все ще има ефект,но някъде 1 месец по-късно.Но важното е,че все пак ще има някаква разлика.
    Кляканията също помагат,ето едно календарче:
    http://shrinkingjeans.net/files/2013...llenge-011.png .
    /За май е,но няма значение/.
    Хапвай повечко салати и т.н.,сега е топло и лятото е сезонът на много и различни плодове и зеленчуци.Пий и много вода.И без това лятото трябва да се пият много течности.Както каза therichbitch - не си брой всяка хапка.Просто гледай да ядеш по-полезни неща,не всеки ден да се тъпчеш с баници,вафли и всякакви такива храни.
    И другият път започни от по-рано,ако не ти се занимава с упражнения през цялата година.

Аз пък напълно подкрепям мнението на FuckingFreak , защото не можеш да очакваш перфектно тяло , ако не се трудиш постоянно . Все пак хората са казали "Ти си това , което ядеш" така , че сами преценете

има различни представи за перфектно тяло.

Аз ли имам различна представа, че не схванах?
    Да, не се кефя на тела със целулит, нито с мазни кореми и клечави крака. Ако вие се примирявате с такива недостатъци, то за мен това е много далеч от перфектно. Малко са тия дето нагъват на корем и наистина могат да се похвалят с идеални тела. Но пък всеки си избира за него.
    Не видях и някъде да съм споменала здравето, не знам защо го засягате като тема въобще...

Град
    Sofia
    А, ти ги ядеш не от здравословна гледна точка, само за хубаво тяло. Не сме се разбрали.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Е те това са ми любимите теми!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

e, да, за какво да го засягаме здравето. Оо

ти недей, ок. аз нямам нищо против да си имаш твоите представи, но е хубаво в тема като тази да са представени и други, по-либерални (бих ги нарекла).
    Последно редактирано от Deadlock : 06-22-2013 на 19:19

Аз препоръчвам пилатес , кратък, но има ефект ! Намери си има мн различни .Виж в ефикасно отслабване ! Там има !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си