.
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Threaded View

Едното или другото

В чисто сексуален аспект - намира ли ли сте "перфектния" за вас партньор, с когото да си пасвате в леглото, да ви привлича, задоволява, дори да сте изградили емоционална връзка, ако не - как си го представяте? Ако сте го намерили - още ли е с вас и възможно ли е партньорът да ви удовлетворява напълно и в сексуален и в любовен план?

Аз лично съм размишлявала по този въпрос, тъй като съм имала партньор, с когото сексът е бил божествен, но сега отношенията ни са минало. Някак си не можахме да направим синхрон между секс и любов и в последствие всичко отиде по дяволите. С настоящия ми приятел сме в прекрасни отношения, разбираме се идеално и сексът не е лош, пак е динамичен, но не е толкова страстен и наситен с чувства. И въпросите ми се пораждат от съмнението дали изобщо е възможно да намериш човек, който да покрива и двата параграфа (според индивидуалните разбирания), без да се налага да си казваш "е нали е готин човек, какво като не е като другия в спалнята" или "супер е в леглото, ще преживея това, че не се разбираме толкова добре".. Чакам и вашето мнение
    Последно редактирано от eclipse06 : 06-07-2013 на 12:45

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си