- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- СПЕШНО!Лаптопът ми не иска да се включи!
Здравейте,
Преди малко се опитах да включа лаптопа си. Натиснах power бутона, разходих се из къщи за една минута (времето, за което принципно той би трябвало да е готов за ползване), след което се върнах в стаята си, за да го ползвам. С изненада открих, че не се е включил (а днес преди обяд си работеше както трябва всичко). Последваха многократни опити за включване, но бяха неуспешни, за съжаление. Лаптопът ми не реагира изобщо; когато го включа в тока, лампичката за това не светва, както и тази на адаптера, през който минава токът, за да стигне до лаптопа.
Някой има ли някакви идеи какво може да се е случило? Токов удар (единственият кабел, през който минава ток и който е свързан към лаптопа ми, е захранващият - този на адаптера; ползвам безжичен интернет, без LAN кабел, така че и това не може да е; не съм вадил батерията от лаптопа => би трябвало да няма щети, а най-много батерията да се е развалила заедно с адаптера), хакерска атака или нещо друго? Как бих могъл да оправя проблема? Много е важно това да стане до утре, защото в лаптопа си имам важна информация по проект, който трябва да завърша до понеделник, а не мога да го започвам отначало. Моля за помощ, идеи, съвети... всичко е добре дошло!
дошло му е времето RIP ( -7.6.2013)мойте съболезнования
Можеше и без твоя коментар да мине. Лаптопът ми е на по-малко от година и е един от най-добрите модели за момента. И се научи да пишеш грамотно.
ПП: В гаранция е, изяж се...
Пробвах, но все същото. Адаптерът дава признак на живот, но "умира", след като го включа в лаптопа. Проблемът е, че трябва да се добера бързо до информацията в него. В гаранция е, но ако я използвам, ще трябва да чакам около месец.![]()
а друго зарядно за модела/ друга батерия не можеш ли да намериш отнякъде
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Премести си темата в правилния раздел, там е по-вероятно да ти отговорят повече хора.
- Ако не си чел, че когато използваш лаптопа на контакт, батерията не трябва да стои в лаптопа - много вероятно е да се е развалила.
Занесох го на ремонт, а от сервиза ми извадиха информацията, която ми трябваше.
Мерси за отговорите все пак!
Темата може да се затваря (знам, че е в грешен раздел, но снощи много бързах и по погрешка я сложих тук).