- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правя проучване,само за момичета :)
Искам да знам колко от вас момичета са спали с момичета, дали ви е харесало и ако не сте го правили,бихте ли? При какви обстоятелства?
Аз все още не съм,но бих искала да пробвам честно казано.Може би в скоро време ще ми се случи да правя 3ка с момиче и ще видим как ще е.![]()
Не съм, ама ми е интересно и бих, даже съм много навита. :Д
имам позната, която виждам, че ми е много навита, ама няма да е само с момиче, 2 Х 2 ще е май
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
направо ви завиждам :Д не мога да погледна мъж аз :Д а тройката на мен лично не ми хареса ! мисля ,че за мене секса не е просто секс за да ми хареса ,та ако правя секс с някой и ми хареса след това вероятно ще се влюбя в него (в нея) :д може би когато стана на 30тина и нагоре ще ми харесва с мъж,но за сега секса с жена е нещо съвееееееееееееееееееееее м друго !
Последно редактирано от negrita6798 : 06-09-2013 на 08:19
Правила съм тройка с една съоченичка , но само се целувахме и се опипвахме нищо друго.Само със нея нещо не ме вличе
Не съм и не бих при абсолютно никакви обстоятелства.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
абе ти не разбра ли, че никой не те пита тебе Fisherman ? искаш да кажеш ,че примерно мъжете не духат на жените и на тях не им е приятно и това не е секс и е извратено???????????????????????????????? ????? Това че нямам пишка и сперма,която ти е нужна само при правене нА ДЕЦА не значи че не мога да задоволя някоя жена дори по-добре от мъж и ако си прочел малко за секса не е нужно изобщо да имаш пишка :Д и трябва да правя секс с мъж и да е все едно го правя със стената за да правя истински секс хахахахахахахахахахахахах ахахахахаха :Д кое е истинско и кое не човек сам си предценява![]()
Не съм, но принципно искам.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аха ама не мисля, че някои искат да подражават на гей, не е ли тъй?
не и нямам намерение нито пък желание
Не и не знам дали бих опитала. Не обичам жена да ме прегръща много, много и да ми се лигави, още повече да я оставя да прави нещо друго с тялото ми, надали..