.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Дайте ми съвет как да си къдря косата с ролки? С никои не става...

Дайте ми съвет как да си къдря косата без да използвам сешоар и лак за коса, просто ми препоръчайте някакви ролки, които стават за дълга коса. Косата ми е много дълга, до дупето, дори леко я защипвам в дънките си. Гъста е и тежи. Никакви ролки не ми стават, косата не се събира. Знаете ли за някакви по - големи ролки? Било то дори по интернет.

Голям фен Аватара на pepa97
    http://www.google.bg/search?q=%D1%80...23%3B453%3B259 Еми тези може ,абе има много видове... и моята коса е гъста и ролките си ги слагам на 2-3 пъти..моите се слагат в гореща вода ,слагат се на косата и когато изстинат ги махам и косата ееее суперрррр къдравааа :33333

Много са красиви но за жалост косата ми е по дълга и излиза от ролката пробвала съм ги . Мисля в крайна сметка да си взема от онези кръглите и с фиби да я захващам да не пада. Да спя така и на другия ден да я пускам. Не знам какво друго иначе.

Супер фен Аватара на Runaway11
    навивай я на парцалчета например по-удобно е отколкото на ролки

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от pepa97 Виж мнението
    http://www.google.bg/search?q=%D1%80...23%3B453%3B259 Еми тези може ,абе има много видове... и моята коса е гъста и ролките си ги слагам на 2-3 пъти..моите се слагат в гореща вода ,слагат се на косата и когато изстинат ги махам и косата ееее суперрррр къдравааа :33333
    такива,купуваш си 2 пакета ( 50см) и си готова

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от qpqpqp Виж мнението
    Много са красиви но за жалост косата ми е по дълга и излиза от ролката пробвала съм ги . Мисля в крайна сметка да си взема от онези кръглите и с фиби да я захващам да не пада. Да спя така и на другия ден да я пускам. Не знам какво друго иначе.
    ами няма да слагаш само по една бе,близко е до акъла просто си купуваш повече

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Също зависи какви къдрици искаш. За дълга коса мисля, че това ще е подходящо http://stilbul.bg/uploads/images/original/396_723.jpg
    Някой успявал ли е да си направи сполучливи къдрици на къса коса? Ако да, с какви ролки?

^ Имам такива. Няма ефект. Когато си навия косата около тях просто пада и не ми стига ролката. Не се закрепя ролката, защото тези влакна се закриват и не се закачат за косата.
    Търся си едни големи ролки, кръгли с едно желязце се закрепят, за дълги коси са спеицално, но тук май ги няма в бг

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Отиди един път на фризьор да те накъдрят професионално и гледай внимателно как и с какво ще го направят. После ще знаеш какво да правиш. Пробвала ли си с преса за изправяне?
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си