.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Hybrid View

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Много тъпа постъпка. Това, че не ядеш месо, може да няма нищо общо с отношението ти към убиването на животните. Втори са големи фанатици по тази тема. Глупости!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Вегетарианеца няма да го изяде. Ще разсъждава по следният начин "Аз съм против убийството на животните, но въпреки че отстоявам позицията си то ще продължава да се случва. Ако второто пиле не бъде убито заради мен, то по същото време по света ще бъдат избити още 10 000."
    Вегетарианеца ще предпочете той да знае, че не е умъртвил животното лично, отколкото да си е захвърлил половината от убежденията за да спаси една единствена птица, която така или иначе някога ще бъде заколена.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Цитирай Първоначално написано от Putinka Виж мнението
    Вегетарианеца няма да го изяде. Ще разсъждава по следният начин "Аз съм против убийството на животните, но въпреки че отстоявам позицията си то ще продължава да се случва. Ако второто пиле не бъде убито заради мен, то по същото време по света ще бъдат избити още 10 000."
    Вегетарианеца ще предпочете той да знае, че не е умъртвил животното лично, отколкото да си е захвърлил половината от убежденията за да спаси една единствена птица, която така или иначе някога ще бъде заколена.
    Да ама ако "рейписта" убива и убива и убива, но дефакто самото `месо` не бива употребявано, а се изхвърля, с което се увеличава смъртността на животните...хммм и тоест умират и се ядат двойно и хммммм абе полицията.....заеби, тоз ще е велик.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си