.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Как да я питам

Здравейте, от скоро с едно момиче с което от доста време бяхме приятели станахме доста близки. Та въпроса ми е как да я питам да се "хванем", защото Искаш ли да станем гаджета ми звъчи уникално тъпо...

Пс: аз съм на 14 тя е на 15

bigcityprisonx
    Guest
    Ами може да я питаш някак си мило,нежничко и така.Кажи й,че много я харесваш и че е прекрасна,кажи й,че имаш силни чувства към нея и много би искал тя да ти стане приятелка-не гадже.

Бъди себе си!

Издебни подходящ момент и кажи не от сорта на "Искаш ли да пробваме?", "Искаш ли да видим дали между нас ще се получи?" и т.н. Иначе добре си се ориентирал, че не трябва да я питаш "Искаш ли да станем гаджета?". ;д
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Според мен се усеща, когато 1 момиче те харесва като повече от приятел. Ако не иска да сте гаджета, както и да я питаш, няма да имаш успех. Имай това предвид.

Голям фен Аватара на smilelady
    ми може да започнеш с ''Искаш ли някой път да излезем, ама само двамата на някое хубаво място?"
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

3STM
    Guest
    mm da az sam v podobna situaciq ...mom4eto koeto har e 2 godini po-golqmo ot men ... poznavame se ot dosta vreme na posledak se zbijihme a-u no neznam kak da mu kaja .... strah me ot negovata reakciq ii da

Ако се познавате добре, ще разбереш, същото ли е и от другата страна

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Ако си сигурен, че има чувства към теб просто я целуни. Ще е достатъчно ясно, мисля.
    ^^^
    Бургас <3

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Боже, какво е това "Искаш ли да ми станеш гадже?" Излезте, разходете се и я целуни. Да не сте в първи клас?

Супер фен Аватара на JDeel
    Аз когато бях в първи клас едно момиче Ани ме попита дали искам да бъдем гаджета, и аз не знаех какво означава това, но се съгласих

Аз не мисля че трябва да я питаш така открито... при мен нещата ставаха с целувка, всичко започваше с целувка.. ако се стигне до целувка значи не иска да ти е просто приятелка

Супер фен Аватара на leadyflame
    Бъди интимен не само на ниво разговори но и на физическо ниво, от там нататък както се развият нещата.

предложи и да излезете тъкмо ще видите дали си пасвате добре

Голям фен Аватара на JuStElly
    Определено излезте и я целуни. Ако стане, супер, ако не... поне ще е забавно ;д Е за теб няма да е, обаче за другите, като им разказваш ;д

недей да я питаш а просто я целуни. не го мисли много много

ми като я харесваш интимно, защо се държиш приятелски с нея? ти така я лъжеш. дори да е имала нещо към теб, вече си е помислила че сте само приятели.
    според мен бъди по-директен, изведи я някъде, където ще сте само двамата, докосвай я, целуни я.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си