.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Изгорена коса с боя

Наскоро направих един гаф с косата си - боядисах я с блондор и един кичур отпред се изгори страшно много . Стой сух, а останалата част от косата ми е доста жизнена. Търся помощ .. Някакви методи за подхтанване .. някакви процедури ?
    Благодаря предварително .. надявам се да ми помогнете

Banned Мега фен
    масла,купени маски

кристали, маски

Мега фен Аватара на tori
    Маска със зехтин. И разни масла, кристали, купувани маски. Имаме си тема даже за маските.

Аз направих същия гаф...но не с един кичур а с цялата коса направи си маска с:ракия,тривитаминол,зехти и жълтък.Става пълна каша и мерише доста неприятно,но после косата става много мекичка и свежа.Слагаш си сместа на косата и седиш 2-3 часа и след това много хубаво се измиваш.Моята така се оправи
    Последно редактирано от Seli94 : 06-12-2013 на 14:37

Цитирай Първоначално написано от Seli94 Виж мнението
    направи си маска с:ракия,тривитаминол,зехти и жълтък
    Ракия и всякакъв друг алкохол не трябва да се слага в маските за боядисана коса, защото алкохолът изсушава косата.
    Последно редактирано от game : 06-12-2013 на 13:29

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Seli94 Виж мнението
    Аз направих същия гаф...но не с един кичур а с цялата коса направи си маска с:ракия,тривитаминол,зех тин и жълтък.Става пълна каша и мерише доста неприятно,но после косата става много мекичка и свежа.Слагаш си сместа на косата и седиш 2-3 часа и след това много хубаво се измиваш.Моята така се оправи
    .

Умрел можеш ли да съживиш?
    Отрежи го...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си