.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от be happy. Виж мнението
    Не мога да разбера - ти си някакъв трол или си бавен... Скъпите дрехи въобще не са приоритет за доброто изкарване. Ти знаеш ли, че има деца, които не могат да си позволят това, и какво - по твойта логика излиза, че са си прекарали лошо ли?!
    Не, моето момче мен не ме ебе, че някои не могат да имат хубави дрехи, аз мога - ще си ги нося )
    Никъде не съм казвал, че е приоритет, но е един голям плюс

anonymous895156
    Guest
    м/у другото - сам си противоречиш. Като не са важни за изкарването, защо казваш, че на тези без скъпи дрехи ще им е гадно?

bulgvar
    Guest
    Само в моя клас ли нямаше такова чудо? Дори не се снимахме. Много тъпо ми стана, но какво да се прави.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от be happy. Виж мнението
    лееко

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    но нека не се лъжем - скъпите дрехи са си голям плюс за доброто прекарване

Когато разсъждаваш по този начин не правиш нищо повече от това: да злепоставиш приятелите/съучениците. Ок, щом дрехите те правят щастлив, щом откриваш себе си в лъскавия костюм и тежкия парфюм. Няма лошо. Това си е твоят личен избор, начинът ти да блеснеш пред другите, но защо трябва да го внушаваш на другите, като казваш: да не се лъжем, те са плюс? За кого? Ако за теб са плюс, ок. Но недей да пробутваш евтината идея, че за всеки важи това правило. Грешката ти идва оттам, не можеш да проумееш, че нито дрехите, нито парите в джоба носят радост. Детето ще се смее, ще танцува, ще се влюби... Дрехите нито му дават щастие, нито го правят по-красиво. Природата се е погрижала и за щастието, и за красотата. Дала е на всеки по много. Важна е вътрешната нагласа. Достойнството не се прави от дрехата! Не можеш да разбереш, че има хора, които не се идентифицират с дрехите си! Мисълта ти е ограничена — не пътува, а скита. Когато гледаш с възхита на дрехите и смяташ, че са плюс за доброто прекарване, наказваш се. Представи си колко смешно би изглеждал в очите на хората с пари, те плащат за една вечеря 4 цифрена сума. Ми те с твоите дрехи обират паяжините вкъщи. За тях си цирей, гнойна пъпка пълна с комплекси! Това е логиката ти.

Цитирай Първоначално написано от bulgvar Виж мнението
    Само в моя клас ли нямаше такова чудо? Дори не се снимахме. Много тъпо ми стана, но какво да се прави.
    Ние искахме да си направим аблуми за спомен, ама всеки почна да се цигани за 10 лева :X

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от julian8787 Виж мнението
    Когато разсъждаваш по този начин не правиш нищо повече от това: да злепоставиш приятелите/съучениците. Ок, щом дрехите те правят щастлив, щом откриваш себе си в лъскавия костюм и тежкия парфюм. Няма лошо. Това си е твоят личен избор, начинът ти да блеснеш пред другите, но защо трябва да го внушаваш на другите, като казваш: да не се лъжем, те са плюс? За кого? Ако за теб са плюс, ок. Но недей да пробутваш евтината идея, че за всеки важи това правило. Грешката ти идва оттам, не можеш да проумееш, че нито дрехите, нито парите в джоба носят радост. Детето ще се смее, ще танцува, ще се влюби... Дрехите нито му дават щастие, нито го правят по-красиво. Природата се е погрижала и за щастието, и за красотата. Дала е на всеки по много. Важна е вътрешната нагласа. Достойнството не се прави от дрехата! Не можеш да разбереш, че има хора, които не се идентифицират с дрехите си! Мисълта ти е ограничена — не пътува, а скита. Когато гледаш с възхита на дрехите и смяташ, че са плюс за доброто прекарване, наказваш се. Представи си колко смешно би изглеждал в очите на хората с пари, те плащат за една вечеря 4 цифрена сума. Ми те с твоите дрехи обират паяжините вкъщи. За тях си цирей, гнойна пъпка пълна с комплекси! Това е логиката ти.
    Не това е логиката ми, но просто не се опитваш да проумееш какво съм ти казал

Прощална вечер? Вие ще погребвате някого или го изпращате на война, че не разбрах нещо?

По темата: Аз дори не ходих на въпросното събиране!

Цитирай Първоначално написано от shpekovsalam Виж мнението
    Прощална вечер? Вие ще погребвате някого или го изпращате на война, че не разбрах нещо?

По темата: Аз дори не ходих на въпросното събиране!

хах.. яно във всеки град е различно

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    И в четвърти клас бяхме на ресторант. Да, при нас имаше и дискотека (разбих се на Азиис).
    Имала съм и детство, и достъп да електроника. Колко стара ме правиш?! Едва на 17 съм. Никой не ме е подценявал, а който ме е, е видял наистина какво мога и колко струвам. Не съм перфектна, но се старая поне да бъда конкуренто-способна в мойте си области. Когато бях по-малка, изпробвах много неща и слава богу сега натискам най-добрите си страни. Темата беше другаде обаче. И ние сме се събирали, но не му отдавахме чак такова значение. Рокли, обувки, чанти. Не приличате на 14 годишни. Правите се на големи. Много грозна гледка е когато видиш някой, който не цени настоящето. Както и да е, говорим на различни езици. Не ме разбирайте криво - не е лошо дй се събирате. Възроптавам относно издигането в култ на едно завършване. След него ви остават още 5 години.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си