.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Идеята на комплиментите не се изразява в това да свали някоя. Много ясно, че в началото няма му вървят как трябва. Идеята е, чрез тях да се освободи от комплексите си. Да се научи, че ще му бъде отказвано често, че това е нормално. Трябва да стане по-разкрепостен, а това няма как да се случи, ако не научи урока, че не може винаги да печели в свалките. С течение на времето ще се освободи от притесненията си. Комплиментите вече ще бъдат насочвани по-точно, а сега нека стреля в различни посоки. Работата е там, че трябва да се спаси той, а не жените, за които един комплимент значи обида. Фалшиви или не, те ще му открехнат вратата към социалния живот. Поне аз това мисля, това казвам.

Това е полезното във форумите. Потребителят свободно избира кое мнение да хареса. Важното е хората, които дават съвети, препоръки, мнения да тръгват с нагласата да помагат на ближния си. Така се разспръсква положителна енергия, а тя винаги действа добре!

Цитирай Първоначално написано от nationalAdvisor Виж мнението
    Ако правиш такъв, се опитай да е колкото се може по персонализиран.
    Можеш примерно да направиш комплимент за прическата или облеклото на дамата. Така ще и покажеш, че виждаш, че тя се е постарала и че ефекта от отделеното време е забелязано.
    За това съм съгласна - комплиментът трябва да е реален, да не звучи фалшиво, но е добре да не се прекалява.

Цитирай Първоначално написано от julian8787 Виж мнението
    а не жените, за които един комплимент значи обида
    Не бих казала, че се обиждам от комплименти, просто са ми до болка познати, банални, досадни и по-скоро ме дразнят, от колкото да ме накарат да се чувствам по-добре. А това, че не съм съгласна за частта с комплиментите не означава, че не съм "харесала" мнението ти, не го приемай навътре И именно защото искам да помогна на ближния си, както си се изразил, го съветвам да внимава с тях. Идеята ти за ласкателствата е оригинална, допада ми, защото е далече от клишираните съвети, които сме свикнали да получаваме. Не знам до колко би сработила, защото според мен не е по възможностите на всеки характер, но ще перифразирам думите ти като кажа, че от опит глава не боли

Цитирай Първоначално написано от eclipse06 Виж мнението
    За това съм съгласна - комплиментът трябва да е реален, да не звучи фалшиво, но е добре да не се прекалява.

Не бих казала, че се обиждам от комплименти, просто са ми до болка познати, банални, досадни и по-скоро ме дразнят, от колкото да ме накарат да се чувствам по-добре. А това, че не съм съгласна за частта с комплиментите не означава, че не съм "харесала" мнението ти, не го приемай навътре И именно защото искам да помогна на ближния си, както си се изразил, го съветвам да внимава с тях. Идеята ти за ласкателствата е оригинална, допада ми, защото е далече от клишираните съвети, които сме свикнали да получаваме. Не знам до колко би сработила, защото според мен не е по възможностите на всеки характер, но ще перифразирам думите ти като кажа, че от опит глава не боли
    Човешкият характер се надгражда и развива. Всичко е по силите на всеки. Волята премества планини!
    Не съм се форсирал от мнението ти, ако така ти се е сторило. Последното нещо, което бих допуснал е да изпитам гняв, само защото някой от форума ме е обидил пряко, косвено. Отдавна съм си забранил, негативни емоции не изпитвам от невежи хора. Не визирам теб под „невежи“. : )

Цитирай Първоначално написано от julian8787 Виж мнението
    Последното нещо, което бих допуснал е да изпитам гняв, само защото някой от форума ме е обидил пряко, косвено. Отдавна съм си забранил, негативни емоции не изпитвам от невежи хора. Не визирам теб под „невежи“. : )
    Като казваш "обидил" дано все пак да не съм го направила. Иначе това е добре, най-вече за теб

Цитирай Първоначално написано от eclipse06 Виж мнението
    Като казваш "обидил" дано все пак да не съм го направила. Иначе това е добре, най-вече за теб
    Не, не си. Да, не е особено полезно по поемаш от енергията на енергийните вампири. По-добре да ги оставиш да се удавят сами в нея. ; )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си