Ще ти дам малко акъл и накрая ще те разочаровам

Проблема е че си седиш у вас. Размърдай се, запознай се с хора, другото ще стане от самосебе си. Не може да си намериш приятелка като си седиш на гЪзо нали?
Не се натискай там където хич не те отразяват или очевидно не си им приятен. Някой хора просто не знаят как да контактуват правилно с жени и в резултат, изглеждаш като най големия кретен. Прото се трябва да знаеш кога да се откажеш.
Това да си търсиш приятелка с сходни интереси и да ти отговаря на характера... глупост! Първо, няма как да знаеш какви са и интересите само като я гледаш отстрани. Всяка която ти хване окото и смяташ че харесаш... заговаряй пък квото стане. Второ, бих те посъветвал точно обратното, търси жена която ще те кара да си постоянно на нокти. Няма нищо по неатрактивно в човек които е затворен у тях си и няма никви хобита, като от тва следва и да тъпее постоянно. Ти искаш ли да си с човек който си пилее живота пред телевизора по цял ден?
И 1 последен съвет който най-вероятно е най-важен. Научи се да живееш. Излизай, забавлявай се, прави това което на теб ти се прави. Колкото и да си казваш че това няма значение, в момента в които заговориш някого си проличава че си седиш по цял ден у вас и незнаеш как да вържеш 2 приказки.

Сега трудната част.
Сега ти ги казвам тия работи, но и 2-мата знаем че няма да направиш нищо. В момента си казваш че на нас ни е лесно да ти даваме савети от страни (да така е) ама да дойдем ние да го направим да видим колко е трудно. Да, трудно е.

Истината е че ти трябват приятел/и, а не приятелка (споменах ли колко неатрактивно е за една жена (момиче) да нямаш приятели или познати с които да направиш 1 кафе). Тва че не си имал приятелка или не си целувал не е болка за умиралка на този етап, важно е дали си готов да направиш нещо по въпроса.

И да те успокоя (ако мога така да го нарека), наскоро 1 познат направи 22 и беше на твоето положение. Напихме едно момиче там и му пусна баш на рожденния му ден. Мога да кажа че това не промени нищо. Можеше да си я хване за приятелка, тъй тъй вече бе прекрачил границата като и го турна, ама даже и не си направи труда да опита. Хвана ме много яд щото не веднъж ми е опявал как нямал гадже, бил съгласен на квото и да било и т.н. Както и да е, мисълта ми беше че всичко дето ти наговорих не е някви врели некипели, а от опит с такива ситуации.

Късмет.... ще ти трябва!