- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Не са ли сладки?
Хъхх напротив обикновените хора въобще не ги харесват има разни организации и подобин като в много странни но мнението на хората далеч не е толкова положително . То всяка държава предентира за толератност и разбраност но мнението на обществото е съвсем различно .
както и да е
няма как да ме убедиш в нещо
още повече след тези твои постове
имах различно мнение за теб
Не се опитвам да те убеждавам хич не ме късае ти какво мислиш аз си казвам моето мнение
Ами съжалявам че си останало заблудена с мнението си за мене .
Кви се навъдиха тука е..
Always wanna play but never wanna loose
2 минути които няма да си върна ...
F$@k suicide silence!
По-хубавото от едно гърненце с мед,,са две гърненца с мед!!!!
Мечо Пух
Авторката на темата доста се е заблудила. Излязла един път извън България и се е взела за върха на европейската неограниченост, толерантност, свобода и демокрация.... Хората много ясно ти го казаха
1. Показността е това, което дразни
2. Тъпо е да правиш тема, за да се изтъкнеш колко си толерантна. Или си толерантен и не ти прави впечатление кой с кого спи, или си лицемерен, твърдейки колко те са същите като нас чрез тема, която цели точно да ги разграничи........
3. Да си толерантен и широкоскроен е начин на възприемане на света. Означава да приемаш мнението на околните,техния различен начин на мислене и да уважаваш правото им да имат избор дали да приемат или отхвърлят нещо, не само сексуалната им ориентация.... и сега да обърнем внимание как авторката "толерантно" се нахвърли на хората, изразяващи правото си на мнение. Дръзналите да бъдат различни от нея биват заклеймени и отговорни за съсъоянието на държавата ни. Евала!
Публикуването на гадории е не, толерантност а желание да предизвикаш отвращение.
Последно редактирано от RagioL : 06-26-2013 на 10:14
А за теб какво е? Да припадаме от удоволствие като видим някоя двойка гейове ли?
Не, не са.
Наречете го двоен стандарт, но жена с жена ми е леко по-приемливо.
Мъж с мъж - гнусно. Ако ще дори да са епилирани, напарфюмирани, нежнички и т.н. Пак е гнусно. Мега гнусно.
ЪЪЪх, ЗАЩО, БЕ? Защо са тези снимки на първата страница? Блах... Аз викам тука ще има някакви кученца или... котенца, пък то - педали...