- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Не са ли сладки?
Пример от моя град - мъж има 2ма сина, единия на 28 сиг, другия на 18, а преди няколко години жена му го хвана с др мъж. И беше от грешната страна на патката.
n00bs
Хората са също като животните, както елените имат рога да се защитават, както катериците имат остри нокти с които да се катерят по дърветата, така и ние имаме нещо, което да ни помага - разум. Това ни е направило съответно най-големите хищници и това, че ние се наричаме хора, не означава, че не сме животни, бозайници. А каква е целта на животните? Да се размножават, да продължат вида си. Ако всички са хомо, как ще стане това? Явно при тях нещо е сбъркано, мозъка не функционира нормално.
n00bs
Отче наш, Който си на небесата!=Ivaaaaa;10764582
децата са лесна работа
Да се свети Твоето име,
да дойде Твоето Царство,
да бъде Твоята воля,
както на небето, тъй и на земята;
насъщния ни хляб дай ни днес,
и прости нам дълговете ни,
както и ние прощаваме на нашите длъжници,
и не въведи нас в изкушение,
но избави ни от лукавия;
защото Твое е царството,
и силата, и славата вовеки.
Амин.
![]()
Последно редактирано от klimatronik : 07-10-2013 на 16:25
дано се осмели
Като видях този на аватара ти,нищо чудно,че харесваш гейчета
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
за кво става въпрос? за отглеждане на дете от хомосексуални ? АБСУРД... те ще го побъркат :Д
те имат право да гледат дете точно колкото и хетеротата
ми да си направят, доколкото знам в манафияленд опитите да се забременяват мъже, не са спирали
n00bs
дето се учи от родителите си... има една крехка възраст около 2, 3 годишна възраст, през която ,ако детето е отглеждано от маймуни примерно- то започва да се държи като маймуна и после не може да проговори човешки никога или след много време и усилия..( натионал джиографик гледай )
Майката също играе роля .... Тези педали ще живеят и постоянно ще са с дето ,,си'' .. те ще се целуват пред него.... колкото и да се мъчат да го възпитат нормално.. при 90% от гейовете им личи от 100 км ,че са педали...
аз никога не бих искал да бъда осиновен от педали
късмет на педалското дете в даскало
n00bs
но може и да го подиграват, сорка Чачи, но и заради наднормено тегло, несподелена любов, ниски оценки, срамно преживяване, акне, осамотение, различни интереси, стил на обличане, финансово положение, родителска професия (чистачи, контрольори, портиери, учители, продавачи в секс магазини, т.н.)
да биха го подигравали, 'щото живеем в такова общество за съжаление