- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Димитър неповторим ли е?
да
не, пълен паляк
просяк
боклук
голям ебач
селяк
смешник
ИСКАМ ДА СЕ ОМЪЖА ЗА ТЕБ <333
Скъпи, ние щом стане въпрос за теб всичко правим с любов.
Да знаеш, че когато станем на 24 ще се оженим и ще имаме къща с басейн и куче и 2 деца - момченце и момиченце.
Ще стана актриса, а ти ще станеш актьор, защото не искам да съм самичка като пътувам, все пак България предлага много добра възможност за реализация в сравнение с циганските ни квартали.
Обаче има едно много важно правило докато се срещнем - ако ми изневериш ти режа главата публично, същото важи и за мен
Няма да видиш секс докато не се видим
Ако някой те тормози физически, психически, интерактически ми казваш да унищожа планетата
А ако не те тормози ще минем и без унищожаването на планетата
Хайде да се оженим временно е така без договор о добре супер аз отивам да се обадя на всичките си приятелки по телефона да им кажа че сме женени йеей
Ще можеш ли да ми се опишеш как изглеждаш защото ако си с дълга коса с въшки, лакирани в лилаво нокти, стъклено око, гипсиран среден пръст, въшки, татуировки "Аз съм идиот" и "онли гжод кан джудже ми" и анално податлив си точно като за мен
/обичам огледалото, то ме гледа/
Искам те на леглото мМм .. ш`та скъсам от СЕКС!
7 инча, нещо ? Не че е задължително, ама .. препоръчително е.
Последно редактирано от Passion39 : 06-18-2013 на 19:40
Съгласен съм <3
аз съм снажен момък.
седемте инча ги степенувай на *броя зъбите на един възрастен човек* степен
А пък Fisherman ме тормози![]()
таЗ риба няма да се примири с жалките си 20 см и тва еако ти направи нещо ме извикай и после 7 дена няма да може да седне, зайченце
:*