.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Talking ЦВЕТНИ КИЧУРИ БЕЗ БОЯ :)

Здравейте , искам да ви попитам дали знаете как да си направя кичури на косата , но без боя да са временни ! .. Казвали са ми с пастели - става , но след 10 мин всичкия пастел не е на косата ми, а на дрехите ;х ;дд ... Вчера пробвах с шампоан-оцветител .. -- > косата ми е доста светло кестенява и не стана с тая боя-шампоан а взех най светлия цвят от русата палитра... .. Моля ви дайде някакви други идеи за кичури.. .. Накрая ще си я оцветя с боички :д .. Засега само сам се спряла на онези спрейове за коса ..

Banned Мега фен
    спрей/лекарства...

Вече има спирали за коса-готини са

Ти за спрейове за правене на кичури да си чувала?Отиваш в някое левче-кефче,купуваш за 2.50 един спрей в желания цвят,сресваш си косата,пръскаш отделни кичури(колкото искаш) със спрея,но поне на 15 см разстояние,накрая преди спрея да е изсъхнал пръскаш лак за коса и си ти!
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Повече от фен Аватара на lovelywords
    Една приятелка си направи кичури със степче. :Д

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от lovelywords Виж мнението
    Една приятелка си направи кичури със степче. :Д
    абе тези степчета откъде ги купувате?
    В Несебър всички говорят за това, но никой не знае къде ги продават.;д
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Едни съученички имат светло кестенява коса и им се получава добре с шампоан оцветител, само че червен или лилав. То като се такова на косата, се получава едно доста приятно излъчване. Поне според мен.

Оцветяваща пудра за коса.. с четка за грим се нанася и е много ефектна за всички цветове коса.

--------------------------------------------------------------------------------------
    !!!! ****** продавам маркови сутиени евтино -“ http://www.teenproblem.net/forum/sho...0#post10433600

Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    В София съм чувала, че спрейовете ги продават в Ку-Ку (или нещо такова беше).. Ама на мен не ми се ходи до там ;D Да знаете къде другаде да ги продават?

Имаше няк'ъв клип как се правят цветни кичури с пастели в ютюб

Кичури

http://www.youtube.com/watch?v=5ly4G...8&feature=plcp
    Ето това момиче си прави косата с пастели. Лошото е че пастелите остават по дрехите.
    А за сепчетата с всяко едно степче става..

Вземи си една спирала за коса на IsaDora,ефекта е страхотен!Една приятелка го използва,на мен ми се видя супер.Около 30 лева е,но бях чула,че е лимитирана серия .. Не се занимавай със степчета и т.н.,те стоят с месеци .. Има едни пастели/ако предпочиташ пред спирала за коса/,които на моите приятелки стояха една седмица и си беше същият ефект като с боя,но не им помня името.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Как искаш най - светлия шампоан оцветител да ти хване на кестенява коса... мислете малко, пише го дори на опаковката, за СВЕТЛО РУСА коса. Направен е, за да матира и да освежава цвета на боядисаната в русо коса, мисля, че покрива и бели косми, но няма да ти изсветли косата..

beautifulxbitch
    Guest
    Аз съм си боядисвала косата със спрей който си купих от ''На Тъмно''.. :Д Също и със степче.

Голям фен Аватара на BamBamBo
    В "На тъмно" има и подобни на балсам оцветители , но по - силно действащи , ако не се лъжа.
    А това със степчето си се прави с обикновено степче за пиене.Представете си какво пием....
    Онзи ден правих една приятелка със степче.
    2 бр. изсипваш ги в около 200,300 мл. вряща вода и си топиш косата за около 10,15 мин.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Със степчетата понякога е перманентно, зависи ти от косата. На някой им се маха за 1 седмица, на други за месец, на трети изобщо не им се маха.

На една приятелка й седя 3 месеца, на друга - няма и 2 седмици.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    И най-добрата ми приятелка си плеска степчета по косата(пробвахме дали ще стане :Д), вече бая време не може да се измие,но пък седи много добре. Мисля,обаче, че доста вредят.
    Тези спрейове пък за нищо не стават, след най-много час падат.
    Everything changes, but beauty remains ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си