Здравейте, съжалявам че пускам темата в този раздел модератор= да я прехвърли където и е мястото
както се подразбира от заглавието ще говоря за пристрастяването ми към MMORPG игра няма да споменавам името на играта, но нека кажем че е като всяка друга подобна =създаваш си герой=дигаш го влизаш в клан/гилдия от 7 реални играчи и играете от порядъка на 17:00 до 2:00 сутринта, и и това се повтаря всеки ден и понеже за да играеш в самият сървър трябва да се плаща нещо като 15 евро на месец, + премиум акаунт 40 тоест от това се подразбира че играеш с сериозни играчи с амбицията да са най добрите в целия сървър тоест тук се променя възприемането ти на самата игра, приемаш я твърде на сериозно и след 2-3 месеца редовно играене = не можеш да спреш.
След като започнах да плащам за да играя играх 1 месец сам, докато големите кланове//Party-ta не ме забелязоха
/преди това съм играл 5 години на други сървъри по няколко часа дневно / и тук идва проблема, след като си забелязан от топ играчи влизаш в парти или гилдия не знам как да го нарека на български, и от там мърдане няма, казват ти да влезеш в да кажем 17:00 и играете до 2:00 сутрин, и това всеки ден имало е дни в които се е налагало да играя над 19 часа след това спиш 3-4 и отново. Предполагам се сетихте за колко голяма зависимост ви говоря в това се включва и Team speak ако не знаете какво е това е докато играете говорите с хората с които играете и понеже са от всякакви националности е задължителен английския.
И понеже се пристрастих твърде много /от 1 година и нещо активно играене по 15 часа на ден ) сега е изключително трудно да спра да играя самата игра, дори да си сложиш някакъв час примерно 4 часа на ден= то е ясно че така просто лъжеш себе си все 1 да си наркоман да се опитваш да се излекуваш и да пушиш марихуана профилактично по 1 цигарка на ден /сравних го с марихуаната понеже в момента не мога да се сетя за друго не се обиждайте/..
та някакви съвети как да спра напълно и имало ли е хора с подобен проблем ?
Последно редактирано от Great Achievement : 06-18-2013 на 10:55