- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Посрах се пред него при анален секс :(
Абе аре моля ви се бе... след като той е настоявал ше търпи... то че вина имат и двамата имат я, но ако приятеля ми ме накара да се срамувам заради неговото желание, нямаше да му звънна... да се моли да я обича, че да и прости. Тва, че той не знае кво прави не означава, че трябва да му се моли за прошка. Единственото тъпо нещо е, че си се изнесла така нагло
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Бе вие за WC да сте чували после тоя и оня им бил виновен.Не можа ли да му кажеш секунда да ида до кенефа или викаш в тях кенефи няма?!Пък и се изнесла като...нз.Момичетата са виновни за гафовете след анален.Като не са подготвени отказват и точка!Той я бил молел ми и аз да я моля да легне на пътя да я прегази нещо.Трябва да си направиш сама преценката пък и не си някоя 13-14 годишна пикла!
Вива канари...!!
Абе грешки стават. Don't give up... NEVER BACK DOWN!!
Аз ако съм ти гадже.. ще ти простя след като лично ти направя клизма за да си чистичка. И ще те порна за наказание в гъза пак!!![]()
баси.. дава да я 3бе анално, а да я било срам от него ? Кво ви ставаа на вас? Надушвам, когато има любов .. а тук няма.
Обаче не моем не го кажем... Всейдно си си Изпърдяла Душата повреме на кЛиторгията!!!
АХАХАХХАХА!!!
(споко, пак бих те ебал на негово място... все пак не е било нарочно!!)