- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сестра ми и майка ми не харесват приятеля ми...ПОМОЩ!!!
Според мен е твърде дълбоко насадена в старото поколение, новото не е длъжно да носи това бреме. Най-вече защото онзи исторически стереотип на турците, който мразим, не се препокрива със сегашния стереотип на средностатистическия турчин, доколкото може да има такъв. Нека го съди като човек и да съди и близките си като хора.
А и говорим за наполовина турчин. Заслужава шанс. (колко расистко)
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Изобщо не споря с това, което казваш. Дълбоко насадено е в старото поколение, което го е предало на нашите родители, а от там - те се опитват да го предадат на нас. Това имах предвид и аз - тя е твърде малка, за да се аргументира пред майка си и баща си, които няма да искат и да чуят за него, щом е дори наполовина турчин.
Съгласна съм, че тя трябва да си го прецени сама и дори да прецени различно, пак на 15 не би могла да се пребори с родителите си.
А и не ме разбирайте погрешно - не се опитвам да насаждам расизъм или нещо подобно. Просто обяснявах защо мамите и татковците обикновено се противят толкова на такива връзки![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ма и аз съм съгласен с тебе, душа!
Просто я насърчавам да се опита да си отстои мнението. А иначе е ясно, че няма да излезе нейното, щото ако можеше да си отстои желанието, нямаше и да пита тук.
ПС: И отчасти да подчертая, че дори да й казват не, не означава, че са прави.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.