.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 80

Hybrid View

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    В случая ги използвах като взаимозаменяеми. Всяко радикално вероизповедание може да е опасно.
    Ама нека не правим догадки, аз все пак не съм сигурна, че проблемът е в това на кой Бог се кланя. Ненавистта към този етнос е твърде дълбоко насадена.
    Според мен е твърде дълбоко насадена в старото поколение, новото не е длъжно да носи това бреме. Най-вече защото онзи исторически стереотип на турците, който мразим, не се препокрива със сегашния стереотип на средностатистическия турчин, доколкото може да има такъв. Нека го съди като човек и да съди и близките си като хора.

А и говорим за наполовина турчин. Заслужава шанс. (колко расистко )
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Според мен е твърде дълбоко насадена в старото поколение, новото не е длъжно да носи това бреме. Най-вече защото онзи исторически стереотип на турците, който мразим, не се препокрива със сегашния стереотип на средностатистическия турчин, доколкото може да има такъв. Нека го съди като човек и да съди и близките си като хора.

А и говорим за наполовина турчин. Заслужава шанс. (колко расистко )
    Изобщо не споря с това, което казваш. Дълбоко насадено е в старото поколение, което го е предало на нашите родители, а от там - те се опитват да го предадат на нас. Това имах предвид и аз - тя е твърде малка, за да се аргументира пред майка си и баща си, които няма да искат и да чуят за него, щом е дори наполовина турчин.
    Съгласна съм, че тя трябва да си го прецени сама и дори да прецени различно, пак на 15 не би могла да се пребори с родителите си.
    А и не ме разбирайте погрешно - не се опитвам да насаждам расизъм или нещо подобно. Просто обяснявах защо мамите и татковците обикновено се противят толкова на такива връзки
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Изобщо не споря с това, което казваш. Дълбоко насадено е в старото поколение, което го е предало на нашите родители, а от там - те се опитват да го предадат на нас. Това имах предвид и аз - тя е твърде малка, за да се аргументира пред майка си и баща си, които няма да искат и да чуят за него, щом е дори наполовина турчин.
    Съгласна съм, че тя трябва да си го прецени сама и дори да прецени различно, пак на 15 не би могла да се пребори с родителите си.
    А и не ме разбирайте погрешно - не се опитвам да насаждам расизъм или нещо подобно. Просто обяснявах защо мамите и татковците обикновено се противят толкова на такива връзки
    Ма и аз съм съгласен с тебе, душа!

Просто я насърчавам да се опита да си отстои мнението. А иначе е ясно, че няма да излезе нейното, щото ако можеше да си отстои желанието, нямаше и да пита тук.

ПС: И отчасти да подчертая, че дори да й казват не, не означава, че са прави.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Просто я насърчавам да се опита да си отстои мнението. А иначе е ясно, че няма да излезе нейното, щото ако можеше да си отстои желанието, нямаше и да пита тук.
    Както би казал нейният - анджак
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си