Отслабване за лятото за тийнейджъри ( и не само ) !!
Здравейте , вече е лято ии аз , чак сега , се загрижих за оформено и стройно тяло . Все пак ще се наложи да носим бански , нали ? Та едва ли съм само аз, която искам да отслабна , наложително ми е ; д ! Ако искате споделяйте вие какви упражнения правите и дали имат ефект .
Като за начало искам да ви кажа една диета , която не е баш диета , защото е за тийнейджъри , ами е по-скоро правилно хранене за ускоряване на метаболизма и здравословен начин на живот . Та и режимът е :
1.Закуска - на закуска можем да ядем от всичко - белтъци , мазнини и въглехидрати , за да имаме енергия за цялата сутрин . Препоръчително е да се яде по една филия хляб ( най-добре да е пълнозърнест , или черен ) препечена , сирене , кашкавал , салами , но по 2 резена най-много ако е шунков , плодове , мляко и общо взето това . Ако пиете кафе ( аз пия 3в1) то да е 30мин. след като сте закусвали .
2. Обяд - на обяд не се ограничавайте .. яжте предимно телешко и пилешко , ориз , варени картофи , може пак една филия препечен хляб, и когато станете от масата да чувствате малък глад . Това ще е добре !
3.Следобедна закуска - може би плод или нискомаслено мляко . Аз за следобедна закуса ям по един банан или ябълка , а сега понеже е сезона на ягодите и черешите , може по 500 - 700 грама !
4.Вечеря - тя трябва да е най-лекото ви хранене за деня . Без хляб , плодове , салати и нещо , което да съдържа малко въглехидрати , мазнини и белтъчини !
Това е ! Аз започнах този режим на 56 кг. , а сега съм 53 кг . Имайте впредвит , че трябва да карате без никакво газирано . По 1.5-2 литра на ден пийте вода ! Тя пречиства токсините от тялото и пречи за надебеляването ! Ще се радвам и вие да споделите какво правите вие , за да остлабнете !