- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- много СТРАШЕН и странен проблем вкъщи!
Здравейте!Много ще съм благодарна,ако ми помогнете с отговори на някои въпроси! Става въпрос за едно много странно нещо,появило се вкъщи на тавана. Седя си днес и случайно поглеждам нагоре и виждам това - http://i39.tinypic.com/2rnyiqq.jpg Нямам представа от кога може да е там,но едва ли от дълго време...Като го видях,пощурях,защото никога не съм виждала подобно нещо и разбира се страхувам дори да го доближа и мама също не знае какво е. Веднага пиша тук,надявам се някой да има представа какво е и може би как да го отстраним?
Така започват мн серии на Досиетата Х !
n00bs
Аа, не ! Ша умра ;д
Хич не е на добре аз викам изнасяйте се веднага !!
На мен малко ми прилича на осилник или на къщичка на някаква твар![]()
Ооо много забавно,хаха. buddhaa - първо гледай себе си, после обиждай околните,че като ти гледам правописа и лошо ми става.Явно съм объркала мястото.
Това ми прилича точно на осарник, но има ли оси?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
абе луничке....това не ти е форум по правопис така,че нема са съобразявам точно тук как да пиша явно на теб не ти достига сивото вещество и ти трябва да се образоваш щото най-вероятно си слязла от пещерите и вчера за първи път си видяла ток за да питаш такива работи.....тъй,че моля те да не ми са правиш на много умна.
Поне някои успяха да ме разсмеят. Да се правя на умна пред някви в някъв форум. Добре. И няква пикла да ми казва имам ли аз сиво вещество,или не, проста ли съм, не съм ли, а без да ме познава изобщо. Не,не,докъде се стига,не мога да повярвам. Това ми е последното посещение в подобен форум, не мога да ставам свидетел на такова закърняло същество като теб, дано успееш в живота, наистина, искрено ти го пожелавам.
![]()
Ъъъ каквото и да го е направило , вероятно не е много добре да го разгневявате. Май. Хъ. Ако разбереш какво е , пиши че ми стана интересно.
И на мен ми мяза на осарник ама нещо е много продълговат O_O Да не е някаква тръба?
http://www.youtube.com/watch?v=HQoRXhS7vlU
Крадци на тела
Ъъъъ, това от кал ли е направено?!? Иначе не ми прилича да е осарник, те не правеха ли пити? По-скоро няква гъсеница, стоножка или нещо дълго е решило да си направи къщичка. Каквото и да е - радвайте се че не се е прибрало![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
За тези,които се интересуват какво е-оказа се,че някакъв вид бръмбар или нещо подобно си е направило "гнездо" от цимент![]()
![]()
ужасяващо и докато не го забравя ще трябва да спя на незагасено ;/