.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Абе пусни му, защо се правиш на луда?
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Няма за какво да ми благодариш, знам какво е чувството, затова реших, че ще е добре да те подкрепя. А относно това - не му се давай! Как ще знаете, ако не опитате ли? Ама много е хитър този... Няма да е зле да му кажеш, че понякога от експериментите се получават експлозии

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Абе пусни му, защо се правиш на луда?
    Не се правя на луда, просто не съм такъв човек, имам си принципи, които не искам да пристъпвам
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от MisS kApRiZz Виж мнението
    Няма за какво да ми благодариш, знам какво е чувството, затова реших, че ще е добре да те подкрепя. А относно това - не му се давай! Как ще знаете, ако не опитате ли? Ама много е хитър този... Няма да е зле да му кажеш, че понякога от експериментите се получават експлозии
    Абсолютно - хитър е и е манипулативен Но това е много добър отговор

Хах, еми така де.... като става много нахален го затапваш някак и си готова

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    пфф, не е хитро момчето, поне си казва всичко директно...кво по-яко ще е да е в друг град и да ебе наред, ама авторката да мисли, че са си заедно...

дразни ме такова поведение, както казва един приятел "е*ати златната п*тка, дето я имате", умират да му се качат отгоре, ама се дърпат, най-ми е весело такива госпожици да гледам...накрая всички един такъв си го намирате...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Не, просто момичето не е такова "да се продава"... Явно разбира, че има толкова много момчета, които ти се подмазват, говорят ти мили думи, колкото да попаднат в добрия списък, после те използват, и като получат тва, което искат, те захвърлят...сякаш не те познава. Има ги много такива...много. А не после да казвате "госпожицата тва, госпожицата онова"....момичето си има достойнство, това е.

Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    пфф, не е хитро момчето, поне си казва всичко директно...кво по-яко ще е да е в друг град и да ебе наред, ама авторката да мисли, че са си заедно...

дразни ме такова поведение, както казва един приятел "е*ати златната п*тка, дето я имате", умират да му се качат отгоре, ама се дърпат, най-ми е весело такива госпожици да гледам...накрая всички един такъв си го намирате...
    Хей, не умирам да му се кача отгоре, ако беше така досега да съм го направила (все пак и двамата сме големи хора), а и нямаше да пускам тази тема Не целя да се караме или да те обидя по този начин

MisS kApRiZz - благодаря ти

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    и аз съжалявам, грубо ми беше изказването, не е нарочно, просто ми е по-различно мнението

обърни внимание пак на първата част на поста
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    и аз съжалявам, грубо ми беше изказването, не е нарочно, просто ми е по-различно мнението

обърни внимание пак на първата част на поста
    Аз приемам всякакви мнения и знам, че не всеки ще е на моя страна, в крайна сметка понякога човек трябва да понесе и критики, та да си отвори очите, благодаря ти за мнението

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си