- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво да правя....
Абе пусни му, защо се правиш на луда?
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Няма за какво да ми благодариш, знам какво е чувството, затова реших, че ще е добре да те подкрепя.А относно това - не му се давай! Как ще знаете, ако не опитате ли? Ама много е хитър този... Няма да е зле да му кажеш, че понякога от експериментите се получават експлозии
![]()
Хах, еми така де.... като става много нахален го затапваш някак и си готова![]()
пфф, не е хитро момчето, поне си казва всичко директно...кво по-яко ще е да е в друг град и да ебе наред, ама авторката да мисли, че са си заедно...
дразни ме такова поведение, както казва един приятел "е*ати златната п*тка, дето я имате", умират да му се качат отгоре, ама се дърпат, най-ми е весело такива госпожици да гледам...накрая всички един такъв си го намирате...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Не, просто момичето не е такова "да се продава"... Явно разбира, че има толкова много момчета, които ти се подмазват, говорят ти мили думи, колкото да попаднат в добрия списък, после те използват, и като получат тва, което искат, те захвърлят...сякаш не те познава. Има ги много такива...много. А не после да казвате "госпожицата тва, госпожицата онова"....момичето си има достойнство, това е.
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
и аз съжалявам, грубо ми беше изказването, не е нарочно, просто ми е по-различно мнението
обърни внимание пак на първата част на поста
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....