.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 83 от общо 83
    Супер фен Аватара на chupachups
    Успех на всички

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Цитирай Първоначално написано от vesiii Виж мнението
    Доста ми е странно, че вече няма да съм 7-ми клас и да разглеждам темата, да търся информация за училищата и т.н. . Успех на всички!!! И знам, че е доста рано, но понеже и аз се вълнувах къде ще кандидатствам още от септември, ако някой има въпроси за 2 АЕГ да пише . По-подробна информация, разбира се, след 16-ти .
    Аз по навик без да исках влязох в темата Иначе седмокласници- не се стресирайте излишно, всичко ще мине неусетно.

Отдавна не бях влизала,но ви прочетох коментарите и гледам някои вече и школи си търсят.Само искам да кажа,че с тези частни уроци и т.н. само ни промиват мозъците,но всеки сам си решава.Аз ще се оправям сама,така да се каже.

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Не говорете глупости - който си го може, си го може не искам да разочаровам по-голямата част от шестокласниците, но е така. (Това се отнася най-вече за хората с потенциал).
    Забавлявайте се през годината, не мислете за външните оценявания. Изпитите са глупаво структурирани, те не гарантират, че умните ще получат добри оценки. Светът няма да свърши, ако юни 2014 се окаже, че не сте приети в най-елитното училище.
    Наистина е натоварена година (програмата ни за четвъртък, втори срок: сип-математика, сип-математика, химия и ООС, физика, БЕЛ, БЕЛ, сип-БЕЛ). Седми клас предлага много възможности (извънучилищни). Опитайте от всичко, както се казва. Имате и три нови предмета, по които може да се явявате на олимпиади.
    Тази година имате национални кръгове на олимпиадите по всеки предмет. Моят съвет е да не се явявате само по един или два, колкото и да ви казват, че се претоварвате. Струва си Гадно е, че понякога олимпиадите се застъпват, да. Тази година трябваше да прекарам пет областни кръга в три дена - химия, астрономия, физика, математика, история. Не го пожелавам на никого :/
    Ако имате проблеми с усвояването на материала, този сайт ще ви бъде полезен http://ucha.se/ Може даже още от сега да вземете математиката за 7-ми клас, но ако не го правите от чиста любознателност, не си струва.
    Изказвам съболезнования на всички бъдещи седмокласници, които са деца на родители с болни амбиции.
    Благодаря ти от сърце за съветите и още повече за сайта! Сега ще бъда 7 клас и ще ми е много полезен !

Здравейте! Трябва ми помощ! Искам да кандидатствам за уеб дизайнер но незнам в кое училище е (във Варна).
    Мерси предварително!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от veronika.merkulova.927 Виж мнението
    Здравейте! Трябва ми помощ! Искам да кандидатствам за уеб дизайнер но незнам в кое училище е (във Варна).
    Мерси предварително!
    В момента съм на извънкласно по уеб дизайн.

съветвам те да кандидатстваш в езикова във варна и да се запишеш на такава извънкласна форма.

Аз съм 2001 година,но тръгнах по-рано на училище и тази година много се притеснявам..не знам защо..;д

Цитирай Първоначално написано от thecharmingtwins Виж мнението
    Хайде и аз тук. Тоест по-скоро ние , защото сме близначки. И двете имаме 6 за годината и по двата предмета, ама като видях баловете от тая година за езиковите, тия шестици от училище много не ме успокояват. По математика госпожата ни е готина и ще ни подготви добре, но тази по бг е много зле.
    И при мен е същото за съжаление.. :/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си