- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Интересно ми е...
Благодаря на всички.![]()
Последно редактирано от razlichniq : 06-23-2013 на 13:50
Нищо ненормално, като намериш точното момиче ще го направиш. Свиркай си и си гледай живота.
На всичко ще му дойде времето. Гарантирам ти, че в момент, който не очакваш подобно нещо, ще се появи момичето, което търсиш и желаеш. Не се разпилявай с хора, с които не си струва. За едно ч***Е всяка ще се навие, но не е това въпроса, защото си порядъчно момче.
Имаш добро мнение за себе си, не е нужно да го разваляш заради секс, особено когато е просто секс без чувства. Имаш всички предпоставки да си живееш живота и да успееш да постигнеш нещо, що се отнася до жените - има и такива, които биха могли да оценят това, което можеш да им предложиш. Явно просто все още не си попадал на тях, но според мен си заслужава да изчакаш, особено след като си имаш някакви принципи и морални ценности, които ти казват да не прибързваш.
Замислял ли си се, че частните партита на "известните и уважавани" в града 18 годишни богаташчета не са мястото, на което да срещнеш типа момиче, което търсиш?
Иначе - като не ти се прави секс за една нощ, не правиш. Няма нормално и ненормално в случая. Чуждото мнение по този въпрос не трябва да те засяга.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
+1
Последно редактирано от razlichniq : 06-23-2013 на 13:51
Поредния самохвалко - вижте кой съм, кои са мама и тати и с кой излизам.Ей такива пък много ме нервят честно.
+3
+3
Кaквa истинa,вие дори не ме познaвaте.![]()
Последно редактирано от AngelAntichrist : 06-23-2013 на 10:19
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Ще го направиш, когато си готов за това и смяташ, че си срещнал правилната, нормално е![]()
Комплексар.
Типичен пример,че любов и щастие не се купуват с пари.Има много момичета,които искат сериозна връзка,моля ти се.Ако почнеш да обясняваш,че всички жени са сребролюбки и са били с теб заради уникалния ти външен вид и парите на вашите,ще си абсолютен минус.Показвай на хората и главно на момичетата себе си,личността си,не парите,частните партита,колите,часовниците и тнт.Ще намериш момичето за теб,просто не е дошло времето.Хубаво е,че не искаш да го направиш за пръв път с някоя к*рветина за една нощ,поздравявам те за този избор.Повярвай ми,няма да съжаляваш,прояви търпение.
Определено е така.Донякъде те разбирам. Искаш момиче, но не искаш какво да е. Предполагам, че трябва да е от висшето общество т. е. да сте от една класа, но от твоите среди не се получават нещата. От друга страна се съмнявам да тръгнеш с обикновено момиче, от средностатистическо семейство с 1000 лв доход на родителите. Личи си, че си интелигентно момче, имаш добри обноски, не мисля че толкова те нападат съфорумците, колкото може би се подразниха от самохвалството ти. Не ме разбирай погрешно, но аз също смятам, че щом искаш момиче не бива да се хвалиш с какво разполагаш, защото ще отблъснеш почти всяка. Пожелавам ти много късмет и разбира се, една хубава и порядъчна приятелка.
Това че човек има висока оценка за себе си и не се притеснява да извади на показ плюсовете си не го прави задължително "надут пуяк", "комплексар" или "самохвалко". Да, поста му идва малко в повече, но това не значи, че зад компютъра седи грозен, беден и тъп смотаняк. Може всичко, което да описва да е така и ако е наистина, то скромност не е нужна в случая. А предвид факта, че предлага и лична среща с човек от форума съм склонна да вярвам на написаното. Така че с риск да ви разбия илюзиите съществуват богати, умни и красиви мъже, които не се притесняват да го демонстрират, знаят какво искат, спазват принципи и морали. Пък вие бутайте хейт колкото искате.
Нали правиш разлика между богат, умен и красив Мъж, и момченце, изтъкващо се по тийн форумите с парите на тати и частните си партита? Един от гореописаните от теб мъже не би се регистрирал тук да пита нормално ли е да е девствен, при все, че е толкова красив/богат/известен/принципен и каквото още там изписа по свой адрес автора.
Ами да, това е потенциален мъж. В момента на колко беше 18-тина години, все още момче, което се опитва да следва някакви убеждения и търси съвет. Аз не виждам какво предизвиква тази злобичка в някои от коментарите. Проблемът е, че мама и тати са богати, а той е хубав и умен или че го казва?
Практиката показва, че хората, изтъкващи се по този начин, в повечето случаи са въздух под налягане. От тук идват и заключенията, които болшинството си прави, срещайки се с такъв индивид.
Ако темата не беше поднесена по този начин момчето щеше да получи хвалби и потупвания по рамото за високия си морал и принципи, и щяха да му обясняват как момчета като него са на изчезване. Сам настрои аудиторията срещу себе си.
Не съм чел предните мнения, ама само ще ти кажа, аз не виждах деня в който ще го направя, а то взе та дойде толкова бързо и 1 савет винаги трябва да си подготвен от личен опит ти го казвам![]()
Стига бе за 10-тина години във форума общо не съм останала с впечатлението, че само начина по който е поднесена темата има значение за коментарите. В голям от случаите ни харесва да си чешаме езиците, да се правим на оригинални, да обиждаме, да се заяждаме, да правим квалификации, да плюем, изобщо всичко друго, но не и да се даде съвет, който да бъде полезен на автора. Та и тук тама.
Аз пък познавам много хора, които се изтъкват просто защото има с какво и скромността е излишна. Познавам и такива, които се подценяват, за да си просят комплименти (от рода на кльощави мадами, които минават на диета, за да влязат във форма) и честно казано винаги съм предпочитала първите. А иначе всеки има право да си прави заключения без да познава човека отсреща и само, защото практиката го показва. Аз просто не съм такъв тип.