.
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Ще ти го кажа просто и разбираемо:
    Губиш си времето четейки ревюта и вярвайки им.
    Не знам да има дори един геймър в България, който да е успял да натовари дори и видео с 2gb Vram, за три да не говорим.
    Абсолютно никаква нужда няма от подобна карта, а тъпите геймърчета на запад си вземат такива, защото мама и тате им плащат, за да си задоволяват нуждите за неща, от които нямат нужда и не биха могли да ползват по предназначение.
    Единствената причина да пускат такива геймърски карти е, че рама е евтин, те го продават двойно, а клиентите им са пълни олигофрени, които обаче имат кинти.
    Има опция за споделяне, която позволява на външните карти да заемат РАМ в някакви граници. Аз съм успявал да добавя 2ГБ към моята при работа.

допреди години 2GB vram не бяха от значение, обаче сега вече доста игри вървят по-добре с 2 отколкото с 1GB, така може и в скоро време доста игри да работят по-добре с 3, но по-важна е не паметта но как видеокартата се справя в игрите, за ревютата си прав, макар че някои от тях дават приблизителна представа за разликата както онези в посоченият по-горе сайт, иначе доста отзиви са за gtx660ti 2GB в сравнение с hd7950 3GB, докато други посочват hd7950 3GB за по-добра
    Последно редактирано от npp : 06-27-2013 на 07:02

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си