.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Цитирай Първоначално написано от In*The*Face Виж мнението
    Това е извратено. Ако живеехме в нормална страна само заради предложение за оказване на насилие върху животно, можеше да излежиш поне едни 24 часа в ареста. Сериозно, по-добре не ги пишете тия неща по форумите, защото ако на вас ви е далеч от акъла и го казвате просто така, болни мозъци има бол и чакат само някоя такава идея. Примери за убити и измъчвани животни с лопата да ги ринеш.
    Ти май нищо не схвана, а? Точно това й казвам, че тровенето е отвратителен начин да убиеш каквото и да било. Някои си мислят, че като натровят кучетата и котките/най-вече с антифриз/ и не виждат колко страда животното, им е чиста съвестта... А това с коленето... Имах предвид, ако тръгне да я хапе или да й се спуска! Какво да й кажа както разни псевдо-еколози-смешници "А стой то няма да те ухапе, а ако те ухапе, нищо - то повече няма!"? Ако щяха да убиват мен, щях да предпочета ножа, вместо отровата. А и бсички знаем какво става с агресивно куче щом го приберат, нали не се залъгваме, че ще живее в колибка в нечие селско дворче? Не ми харесва, но е факт. И да, трябва да има доста по-сериозно наказание от 24ч в ареста за тия боклуци, дето измъчват животните!

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Ти май нищо не схвана, а? Точно това й казвам, че тровенето е отвратителен начин да убиеш каквото и да било. Някои си мислят, че като натровят кучетата и котките/най-вече с антифриз/ и не виждат колко страда животното, им е чиста съвестта... А това с коленето... Имах предвид, ако тръгне да я хапе или да й се спуска! Какво да й кажа както разни псевдо-еколози-смешници "А стой то няма да те ухапе, а ако те ухапе, нищо - то повече няма!"? Ако щяха да убиват мен, щях да предпочета ножа, вместо отровата. А и бсички знаем какво става с агресивно куче щом го приберат, нали не се залъгваме, че ще живее в колибка в нечие селско дворче? Не ми харесва, но е факт. И да, трябва да има доста по-сериозно наказание от 24ч в ареста за тия боклуци, дето измъчват животните!
    Напротив, схванах и точно за това посочвам, че ако на вас тези неща като отрова и заколение са ви далеч от акъла, само факта, че ги пишете е сотатъчна идея за някой изверг. Що се отнася до агресивните кучета - да, някои се ефтанизират, но други се препращат в приюта в Богров. Каквото и да се случва обаче убиецът не си ти. Това беше идеята на поста ми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си