.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен

Мнението на мъжете...

Четох тази статия: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5907271 и се зачудих: ако имате някакъв тип обувки, които носите защото са модерни, защото ви кефят или защото масово се харесват сред приятелките ви, и изведнъж разберете, че мъжете масово НЕ ги харесват, бихте ли спрели да ги носите?

Супер фен Аватара на Deadlock
    Не.
    Но ще ми повлияе, ако моят мъж не ги харесва.

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Не бих спряла да нося това,което ми харесва само защото хората не го одобряват Разбира се ,че ще ми повлияе ,ако приятелят ми не ги харесва,както каза Deadlock
    Честно казано въобще не взимам на сериозно мнението на околните,защото едни казват ,че ми стои добре,други пък не.
    Последно редактирано от Your.Passion : 07-07-2013 на 14:15

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Не ми пука какво е мнението на мъжете за начина по който се обличам. Дори и моят мъж да ми каже, че не му харесва пак няма да спра. А това за платформите изобщо не го вярвам. Платформите удължават крака, така, както високите обувки. Мъжът гледа как изглежда женската фигура в дадени дрехи/обувки, а не толкова самите дрехи и обувки, а женският крак изглежда по-добре с платформи, отколкото с ниски сандали примерно.

Не. Даже и приятелят ми да не ги хареса едва ли ще бъде подобаващо отразен. Но иначе съм слонна да нося неудобни, но красиви обувки, което повечето мъже, с които съм говорила, изобщо не разбират.
    А "летните ботуши" са си откровена грозотия и всеки път когато видя момиче на плажа с такова чудо ми е ясно, че IQ-то ѝ е по-малко от годините.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на shusha
    Нося това, което ми е удобно и който не ме харесва да гледа небето, а не крата ми.

Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от Your.Passion Виж мнението
    Не съм мъжко
    Ъм, явно не е станало ясно, че въпросът беше отправен към момичетата, каквито предимно пишат в този раздел :Д

Град
    София
    PainMonopoly, а ти би ли спряла да носиш определени обувки, защото мъжете не ги харесвали ?!

Град
    Аахен
    Мъж съм и правя сондаж на женското мнение. :Д

Супер фен Аватара на Jaune
    Ще си ги нося. :Д

Не ми пука какво някой е написал в някаква си статия. Обожавам обувки и си ги избирам внимателно. Гаджето ми харесва начинът ми на обличане, харесва обувките ми. Ако си купя някакви, които не одобрява, на дали ще спра да ги нося, но с него като цяло имаме доста сходни вкусове.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Евентуално от мнението на моя мъж бих се повлияла, но той в повечето случаи ми казва, че всичко му харесва.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Жените не разбират от обувки.
    Я кажи една жена дизайнер на обувки?
    А кажи сега петима мъже
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на tori
    Хич не ми пука кой ми харесва обувките, важното е да са ми удобни и да не изглеждам като Коко Цирка. Моя приятел не се заглежда по обувките ми, не го интересуват въобще.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Мъж съм и правя сондаж на женското мнение. :Д
    А ти самият смяташ ли, че една жена не трябва да носи определени обувки ако мъжът й не ги харесва ?

Banned Мега фен
    по принцип не се водя по модата и т.н.
    ако нещо ми харесва го нося,но не бих спряла заради мнението на мъжете ако е само ''просто не ми харесва'' ако ми кажат защо и сметна,че мислят правилно и примерно наистина стои грубо може би бих спряла да нося даденото нещо,но само защото просто не им харесва,аз не бих спряла
    теоритично ако нося дадено нещо само заради модата или заради мои приятелки може би лесно бих спряла да го нося заради мъжко мнение

п.с. а ако става въпрос за приятеля ми - естествено че ме интересува неговото мнение и дори и да ми харесва бих спряла да нося дадено нещо ако чак толкова много го дразни
    Последно редактирано от FuCKkK13 : 07-08-2013 на 13:23

Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    А ти самият смяташ ли, че една жена не трябва да носи определени обувки ако мъжът й не ги харесва ?
    Аз не бих носил определени обувки ако гаджето ми не ги одобрява. Ама аз съм мъж, а при жените е друго. Така че по-скоро не.

Но все пак си мисля, че ако някой ви каже и докаже, че 100% от мъжете не харесват примерно плетените ботуши, това трябва да рефлектира по някакъв начин. :Д

Супер фен Аватара на Deadlock
    ако ги питаш, сигурно не ги харесват, но не се замислят и/или не им пука. жените не се занимават с всичките модни глупости заради мъжете.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си