- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мнението на мъжете...
Четох тази статия: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5907271 и се зачудих: ако имате някакъв тип обувки, които носите защото са модерни, защото ви кефят или защото масово се харесват сред приятелките ви, и изведнъж разберете, че мъжете масово НЕ ги харесват, бихте ли спрели да ги носите?![]()
Не бих спряла да нося това,което ми харесва само защото хората не го одобряватРазбира се ,че ще ми повлияе ,ако приятелят ми не ги харесва,както каза Deadlock
Честно казано въобще не взимам на сериозно мнението на околните,защото едни казват ,че ми стои добре,други пък не.
Последно редактирано от Your.Passion : 07-07-2013 на 14:15
Не ми пука какво е мнението на мъжете за начина по който се обличам. Дори и моят мъж да ми каже, че не му харесва пак няма да спра. А това за платформите изобщо не го вярвам. Платформите удължават крака, така, както високите обувки. Мъжът гледа как изглежда женската фигура в дадени дрехи/обувки, а не толкова самите дрехи и обувки, а женският крак изглежда по-добре с платформи, отколкото с ниски сандали примерно.
Не. Даже и приятелят ми да не ги хареса едва ли ще бъде подобаващо отразен. Но иначе съм слонна да нося неудобни, но красиви обувки, което повечето мъже, с които съм говорила, изобщо не разбират.
А "летните ботуши" са си откровена грозотия и всеки път когато видя момиче на плажа с такова чудо ми е ясно, че IQ-то ѝ е по-малко от годините.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Нося това, което ми е удобно и който не ме харесва да гледа небето, а не крата ми.
Мъж съм и правя сондаж на женското мнение. :Д
Не ми пука какво някой е написал в някаква си статия. Обожавам обувки и си ги избирам внимателно. Гаджето ми харесва начинът ми на обличане, харесва обувките ми. Ако си купя някакви, които не одобрява, на дали ще спра да ги нося, но с него като цяло имаме доста сходни вкусове.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Евентуално от мнението на моя мъж бих се повлияла, но той в повечето случаи ми казва, че всичко му харесва.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Жените не разбират от обувки.
Я кажи една жена дизайнер на обувки?
А кажи сега петима мъже![]()
Grumpy old madman
Хич не ми пука кой ми харесва обувките, важното е да са ми удобни и да не изглеждам като Коко Цирка. Моя приятел не се заглежда по обувките ми, не го интересуват въобще.
по принцип не се водя по модата и т.н.
ако нещо ми харесва го нося,но не бих спряла заради мнението на мъжете ако е само ''просто не ми харесва'' ако ми кажат защо и сметна,че мислят правилно и примерно наистина стои грубо може би бих спряла да нося даденото нещо,но само защото просто не им харесва,аз не бих спряла
теоритично ако нося дадено нещо само заради модата или заради мои приятелки може би лесно бих спряла да го нося заради мъжко мнение
п.с. а ако става въпрос за приятеля ми - естествено че ме интересува неговото мнение и дори и да ми харесва бих спряла да нося дадено нещо ако чак толкова много го дразни
Последно редактирано от FuCKkK13 : 07-08-2013 на 13:23
Аз не бих носил определени обувки ако гаджето ми не ги одобрява. Ама аз съм мъж, а при жените е друго. Така че по-скоро не.
Но все пак си мисля, че ако някой ви каже и докаже, че 100% от мъжете не харесват примерно плетените ботуши, това трябва да рефлектира по някакъв начин. :Д
ако ги питаш, сигурно не ги харесват, но не се замислят и/или не им пука. жените не се занимават с всичките модни глупости заради мъжете.