.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Unhappy Шибани килограми

Ъм , на 13 съм висока съм към 1.60 и съм 60 кг ;(((( трябва да сваля поне 10 кг за месец и нещо . След 2-3 дена почвам да ходя на фитнес за по 2 часа на ден , та ви моля ако знаете някоя диета за месец годе долу , да ме посъветвате , защото не всички са здравословни за моите години , наистина ще съм ви много благодарна !

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Спри да ядеш боклуци и тренирай адекватно. 2 часа във фитнеса са пълна загуба на време.
    Тия 10 кг за 1 месец ли ги качи, че за толкова искаш да ги свалиш? Ще те разочаровам, ама няма да стане.

Не , не са качени за месец , постепенно ги качих , зимата пълно обездвижване ....

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от swagit Виж мнението
    Не , не са качени за месец , постепенно ги качих , зимата пълно обездвижване ....
    Зададеният въпрос беше риторичен..

Има толкова много информация в интернет относно здравословното хранене и тренировките.За 1 месец едва ли ще ги свалиш , но от някъде се започва.Спри да ядеш "боклуци" както казаха , пий много вода и спортувай поне час и половина на ден

Започни със спорта още сега! Не утре, не след два дни, не след месец! Същото се отнася и за здравословната храна. Наистина в Интернет и във форума има много писано по тази тема. Ако си наистина мотивирана да свалиш излишните килограми, потърси и прочети. Ето нещо примерно - упражнения за тяло: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...8F%D0%BB%D0%BE , диета за тинейджъри: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B0%D1%81%D1%82
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

благодаря , за съветите ^^

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Много са тези килограми за тази ранна възраст, но не очаквай да ги свалиш като с магическа пръчка, а дори и да успееш може да ти се отрази зле, включително и на кръвното. В тези горещини това са опасни начинания. Моят съвет е също да пиеш повече вода. Ограничи бързите захари - тестени изделия, сладки, сладолед, чипс и т.н. Лято е! Яж повече плодове и зеленчуци. Не се храни след 20,00ч. вечерта и се опитай да разделяш дневния си прием на храна на малки порции. Навсякъде можеш да прочетеш ефектът от храненето по-малко и по на често. Успех и воля.

Мега фен
    Яж повече плодове и зеленчуци
    Първа глупост

Не се храни след 20,00ч. вечерта
    Втора глупост

опитай се да разделяш дневния си прием на храна на малки порции
    Трета глупост.

Още можеш ли да напишеш? )

anonymous708973
    Guest
    Би ли обяснил защо са глупости, след като вторите две доказано помагат при борбата с килограмите?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Би ли обяснил защо са глупости, след като вторите две доказано помагат при борбата с килограмите?
    Плодове и зеленчуци трябва да се ядат,но това не е за отслабването..
    А за честото хранене е голям мит както и за късното хранене. Ако толкова искаш да разбереш прочети eat stop eat ,където се описва подробно.Трябва обаче да знаеш английски на едно средно ниво . Иначе проучвания колкото искаш в интернет

http://www.bb-team.org/articles/4622...ene-dopalnenie
    http://www.bb-team.org/articles/3567...shest-vecherta

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Плодове и зеленчуци трябва да се ядат,но това не е за отслабването..
    А за честото хранене е голям мит както и за късното хранене. Ако толкова искаш да разбереш прочети eat stop eat ,където се описва подробно.Трябва обаче да знаеш английски на едно средно ниво . Иначе проучвания колкото искаш в интернет

http://www.bb-team.org/articles/4622...ene-dopalnenie
    http://www.bb-team.org/articles/3567...shest-vecherta
    Нека всеки прецени за себе си. Това, че фастовете се отразяват добре на някои хора, не значи, че са единствения или най-добрия подход за сваляне на кг-ми. Не е като да не съм пробвала, и определено повече ми допада да се храня малко и начесто (тоест около 4 пъти на ден), отколкото веднъж да се натъпча преди да си легна и да се чудя как да се помръдна от масата. За мъжете може и да е голям кеф, но за жени - ммм, не мисля.

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Още можеш ли да напишеш? )
    Имам леля диетолог. Доказан специалист в сферата си и мога да пиша много по въпроса. А дали са глупости или не всеки сам може да прецени след консултация с експерт, след малко повече информация от интернет и след като игнорира безумията които пофобни форуми бълват.

Ако и тук ще си говорим за въглехидратите в плодовете - нямам против. Говорим за 13 годишно дете, което освен от отслабване има нужда от здрав организъм и витамини.

Аз попринцип си имам проблеми с кръвното , напоследък ми е бая ниско ....

Дойде лятото и се сетихте, че трябва да се погрижите за телата си!
    BIG DREAMS, GOOD MUSIC & EXPENSIVE TASTE ...

Мега фен
    Тогава внимавай все пак.Хапни малко преди тренировката.. Кръвното може да ти падне и като ще ти идва/ти е дошло или поне така е при моята.

Цитирай Първоначално написано от swagit Виж мнението
    ;(((( трябва да сваля поне 10 кг за месец и нещо
    Не си го и помисляй.Хората са казали:-по добре бавно, но славно. Аз такива килограми свалих за 3 месеца и съжалявам че се зорих толкова защото не мога да се оттърва от стрии в момента. Както са ти казали по горе ограничи вредните храни, пий много вода, прави си редовни тренировки и спи по 8 часа.

Голям фен
    Град
    София
    Лято е! Айде, всички слончета и хипопотамчета, къде ше ги водиме? На фитнееееееееееес!!!!!!!!
    Queen of the Damned

Голям фен Аватара на black pearl
    Еми за 1 месец няма как да стане. Това не е като да щракнеш с пръсти и вече да си отслабнала. Тома е тялото ти , помисли за здравето си. По-добре ги свали постепенно , пък другото лято ще отидеш на плаж без притеснения. Само , че да не стане като отслабнеш да се върнеш към всички вредни навици и да ги качиш отново. След това трябва да продължиш да спортуваш и да се храниш здравословно. А тея хапчета , каквито и да са са пълна боза. Само ще си прецакяш организма и вместо да отслабнеш като ги спреш, ще качиш още.

Голям фен Аватара на shusha
    Рязкото ослабване е вредно

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Първо, много добре си се ориентирала да започнеш да спортуваш. По-добре е било от по-рано, но по-добре късно, отколкото никога. Принципно по 2 килограма на месец могат да се свалят. Да, може да се измъчиш, да се обезводниш и да си смъкнеш мускулите от кокалите, ако се подложиш на концлагерски глад, но първо човек не може да издържи дълго така, второ - вероятно не само ще си ги върнеш, та и отгоре ще качиш и трето - никак няма да изглежда добре. За това 2 килограма на месец са оптимума.
    Както казаха девойките горе- висенето във фитнеса по 2 часа е равно на едно огромно моткане. По-добре ходи всеки ден, а за по-бърз и максимален ефект - 2 пъти на ден (например сутрин и вечер) за по 30-40 минути. Така няма да се изморяваш до безсилие и ще се тонизираш. Тренировките помагат за стягане и буквално топят сантиметри. Така че с усилени тренировки можеш да изглеждаш добре, дори да си с повече килограми. Наблегни на това. Виж във форума също така има една тема 30 days shred - 20 минути на ден отнема , но натоварването е доста сериозно и според мен доста добре дозирано за начинаещи.
    За диетата - от 90 дневната съм чувала много добри отзиви. Също бих ти препоръчала диетата Скарсдейл. Тя малко сложна и вероятно ще трябва да помолиш майка ти да ти съдейства с готвенето и приготвянето на храната, но след първите няколко дни няма да усещаш глад, ще си енергизирана, ще имаш желание да се движиш и няма да ти липсва джънк-а.
    Предполагам, че след 2 месеца си на море и по тази причина си решила, че трябва да изглеждаш добре. Повярвай ми, с усилени, но най-вече редовни тренировки и не тежък , но все пак лишен от тлъста, мазна и трудна храна, хляб и подобни, хранителен режим, ще постигнеш чудеса. Още повече, че щом си на 13, метаболизмът ти хвърчи и за нула време ще се сдобиеш с тяло-мечта.
    Пожелавам ти успех!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Чакай малко, къде написах, че не ми се отразява добре? Всъщност нямам нищо против него, но на повечето хора просто не им допада идеята да се тъпчат, сещаш ли се. И не, определено не мога (пък и не искам) да се насилвам и да си изяждам цялата храна, при положение, че обичам големи салати преди основното и това определено ми пълни корема, стигало се е и до гадене. Не казвам, че няма да се отрази добре, особено на такива, склонни към диабет, с проблеми с инсулина и тнт, но ако човек си е свикнал да яде по малко и си разпределя храната на няколко равномерни порции през деня и с това се чувства добре, защо да не си продължава така? Хората са казали, че това, което работи, не се пипа. Който пък си го кефи - нека фаства, аз за себе си съм избрала да не се тъпча излишно с храна за кратък период от време. Приложимо е при някои ситуации, но за постоянно, поне при мен - не. Човек трябва сам да прецени за себе си какво му се отразява най-добре, а не да се ръководи от статии и философи по интернет, които ти казват кое е правилно и кое не.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Чакай малко, къде написах, че не ми се отразява добре? Всъщност нямам нищо против него, но на повечето хора просто не им допада идеята да се тъпчат, сещаш ли се. И не, определено не мога (пък и не искам) да се насилвам и да си изяждам цялата храна, при положение, че обичам големи салати преди основното и това определено ми пълни корема, стигало се е и до гадене. Не казвам, че няма да се отрази добре, особено на такива, склонни към диабет, с проблеми с инсулина и тнт, но ако човек си е свикнал да яде по малко и си разпределя храната на няколко равномерни порции през деня и с това се чувства добре, защо да не си продължава така? Хората са казали, че това, което работи, не се пипа. Който пък си го кефи - нека фаства, аз за себе си съм избрала да не се тъпча излишно с храна за кратък период от време. Приложимо е при някои ситуации, но за постоянно, поне при мен - не. Човек трябва сам да прецени за себе си какво му се отразява най-добре, а не да се ръководи от статии и философи по интернет, които ти казват кое е правилно и кое не.
    Е ти си си преценила за себе си,но ти имаш проблеми с КАЧВАНЕТО,а тя със СВАЛЯНЕТО на килограми.. Фастинга е здравословен,полезен и ще постигне целта си дори със същата храна и същото движение само като си промени и се ограничи в определен прозорец ще стопи ,няма начин просто. Опитът ми е голям и с двата типа хранене и мога да ти кажа,че фастинг>билдърско хранене,освен ако не си 150 кила бодибилдър и трябва да ядеш по 8-10 хиляди калории,надали този случай е такъв,нали

Ако свалиш много бързо килограмите може да получиш стрии ...
    Иначе малко погледнах горните мнения,хората ти го казаха.Няма да им повтарям думите.

Понеже виждам, че се препоиръчват диети, авторке, моля те недей да спазваш диета. Нито 90 дневна, нито 5 или 10-дневна. И не заради друго, а защото си още малка. Има разлика между здравословно хранене и полезен хранителен режим и между диети и гладуване. Избери здравословния начин на отслабване и така ефектът ще е дълготраен.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си