- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- заздравитеел за нокти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
искам да питам колко струват заздравителите за нокти на Perfect и...качествени ли са .. o.O...-помагат ли за растежа на ноктите!!????!=D
мерси предварително!!![]()
Хвалят ги бая. Очевидно че щом има в състава им разни витамини, ще спомагат за растежа малко или много. Има и ускорител за растеж, но не виждам по какво се различават съставите им.
Love is everything!
мерси..,но аз искам да знам най-вече колко струват !![]()
мерси..,но аз искам да знам най-вече колко струват !![]()
2 и нещо.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Не мисля, че са качествени. Аз използвам техен заздравител, защото играе роля и на основа. Иначе си използвам маслото за нокти на Икаров и съм доволна - ноктите ми са твърди, не се цепят.
балсам за нокти Макси !
Още малко удивително можеше да сложиш, че тези ми идват мъничко.
На мен лично никога не са ми помагали кой знае колко, даже ми се изтощават ноктите от тях. Купи си и пробвай, не са милиони.
Пробвай с калциев гел на Perfect, прави ноктите супер силни. Мой съвет, ноктите ще са ти силни само докато си лакирана. В последно време си правя нещо като "отвара" от която ноктите ми станаха супер силни и пораснаха супер бързо. За бала ми си сложих най-обикновени изкуствени нокти, който ми съсипаха естествения нокът. След като ги свалих, ноктите ми бяха напукани, супер меки и трошливи. Тогава ги скъсих болезнено и от тогава не съм ги лакирала. Мажа ги всеки ден с nail beauty oil на Perfect, в което добавих няколко капки зехтин, лимон и малко хининова вода. Супер бързо ми пораснаха ноктите и са много по-силни (за един месец).
Аз принципно имам хубави нокти, не ми се е налагало кой знае какво заздравяване, но се лакирам много и слагам 3в1 на Перфект. Не е лош, за парите си е ок. Около 2.50-3лв е.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5