- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета,колко често мастурбирате?
Айде признайте си,не само момчетата мастурбират.Колко често мастурбирате вие,и какво си представяте,докато го правите?
еми.. колко често ... поне 1-2 пъти в седмицата се случва .. все пак гаджето ми не ми е винаги под ръка ...
Какво си представям.. еми примерно как го правя с гаджето или как той ме задоволява с езиче .. некви ей такива![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
e edno momi4e da si priznae 4e masturbira bravo =D> =D>Първоначално написано от miloto_girl-4e
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Първоначално написано от DoPye
От кога си момиче?![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
това е от наркотицете вече недоскивамПървоначално написано от miloto_girl-4e
честичко...поне 2-3 пъти в седмицата става ..
Представям си примерно как го правя с гаджето или как той ме задоволява с езиче ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aз пък си представям някой секси екзотичен пич![]()
Забелязах, че от както водя полов живот не го правя! Честно! Иначе преди ми се случваше поне веднъж седмично.
да и аз от както водя полов живот,и понеже живея с приятеля си и ми е под ръка винаги,е почти винаги..не го правя![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Ми напоследък хич не го правя.. И май знам защо..![]()
![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
не съм курване мастрибирам
![]()
za6to pyk trq si kurva,za da masturbira6?Tva si e syvsem normalno,kakto mom4etata,taka i momi4etata masturbirame.Първоначално написано от митерана
![]()
[img] http://djreversive.com/I_LOVE_HARD_TECHNO.jpg [img]
yes,baby,yes......Първоначално написано от No_LiMiTe^f
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ako partniora ti e pod ruka e normalno da go pravi6 po-malko ili vuob6te da ne go...Ako si nqma6 e 4ove6tinka po edin skre4 da nabiva6...Pri mom4etata e su6toto!
Аз не маструбирам когато съм сама,не ми харесва,иначе понякога се случва когато съм с гаджето,включвам го в любовната игра или по време на секс по-възбуждащо е!![]()
Е*бати чекiджийките![]()
![]()
1 път седмично,а ако сме го правили по-често. 1 на 2 седмици.
но по принцип,ако дълго време не сме го правили,почвам всеки ден![]()
аз сигурно 2-3 пъти в седмицата и си претставям разни лудории, примерно на открито или разни други нестандартини работи.. бе въобще да е по-валнуващо а не скучно и еднообразно!
почти всяка вечер
Митерана или квато си там , трябва ли да си курва за да мастурбираш? Знаеш ли какво означава курва? А мастурбация и съответно мастурбиране ?Първоначално написано от митерана
3-4 пъти седмично. Представям си лесбийки. Самата аз не съм такава, просто това ме възбужда.
Hard...
I'm harder than the life I've lived
Strong...
I'm stronger than the pain you give
It's lost...
So lost
The world you're in