.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Повече от фен Аватара на Anastasiq5910

Smile въпросче ? бихте ли ми помогнали

да ви питам нещо , ако използвам депилиращ крем , ефектът същия като самобръсначката ли е ??? благодаря ви предварително ..

Цитирай Първоначално написано от Anastasiq5910 Виж мнението
    да ви питам нещо , ако използвам депилиращ крем , ефектът същия като самобръсначката ли е ??? благодаря ви предварително ..
    Да. Освен това тия кремове са някаква гадна химия за мен... получих алергия преди години от такъв крем, беше много гадно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Кремовете уж "изгарят" косъма и после растат по-меки, отколкото след самобръсначката.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Banned Мега фен
    ^ и уж трябваше да ти е в кавички

да,като самобръсначка са + можеш да праснеш някоя алергия...

Като ефект за космите е същото. Иначе ако се обезкосмяваш с такъв крем, отнема повече време и финанси, а и както казаха - има риск от алергия или раздразняне на кожата. Преди да се обезкосмиш с него, трябва да сложиш малко количество на част от тялото си и да изчакаш 24 часа, ако не се лъжа, на опаковката пише, за да провериш дали имаш алергия.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ^ и уж трябваше да ти е в кавички
    Мда
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    Aaaa...коренчетата пак ли стават никак дебели и тънки като със съмобрасначка ? о.о?

Цитирай Първоначално написано от Anastasiq5910 Виж мнението
    Aaaa...коренчетата пак ли стават никак дебели и тънки като със съмобрасначка ? о.о?
    Да, принципът е един и същ, просто от крема можеш да получиш алергия, защото представи си какво има в тоя крем, че да ти "изгори" космите.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Тия кремове са пълни боклуци , съветвам те да не си взимаш.

Голям фен
    Да, не съм съгласна, §е са боклуци, аз също ползвам и съм доволна, зависи за къде ти трябва..
    Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.

Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.

Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.

Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.

Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!

Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Факт е, че при употребата на крем наболите косъмчета не боцкат толкова много, като при бръснене. Алергия може да се получи и към най-обикновен сапун, това че някои от вас са имали нежелана реакция не е показателно. Аз също не съм привърженик на тези кремчета и според мен бръснача е много по-ефикасен и бърз метод. Авторката да купи, да пробва и да си начеше крастата.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Супер фен Аватара на lDoLLl
    Не се занимавай с тия кремове по-добре...
    Щом е създаден за да ти изгори и заряде косъма, представи си какво се случва с кожата..
    По-добре карай с епилатор/кола маска, а пък ако не понасяш болка - дори и самобръсначката е по-добър вариант.
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

по-добре кола маска,или епилатор..

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Да. Освен това тия кремове са някаква гадна химия за мен... получих алергия преди години от такъв крем, беше много гадно.
    и аз и беше ужасно
    а и не са много ефективни

Прави сте,че може да се получи някаква алергия или някакъв не чак толкова сериозен проблем,но смятам,че по-лесно е да се използва депилиращ крем отколкото самобръсначка,защото ако имаш изкочила бенка или не знам точно как се казва,но ако имаш такава със самобръсначка мисля,че може да се разрани,а предполагам,че всички знаем,че това е доста опасно.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Като бях на 13-4 и аз бях луднала по тея кремове, ама файда никаква. Както ти казаха и преди мене, по добре със самобръсначката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си