- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- въпросче ? бихте ли ми помогнали
да ви питам нещо , ако използвам депилиращ крем , ефектът същия като самобръсначката ли е ??? благодаря ви предварително ..![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Кремовете уж "изгарят" косъма и после растат по-меки, отколкото след самобръсначката.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
^ и уж трябваше да ти е в кавички
да,като самобръсначка са + можеш да праснеш някоя алергия...
Като ефект за космите е същото. Иначе ако се обезкосмяваш с такъв крем, отнема повече време и финанси, а и както казаха - има риск от алергия или раздразняне на кожата. Преди да се обезкосмиш с него, трябва да сложиш малко количество на част от тялото си и да изчакаш 24 часа, ако не се лъжа, на опаковката пише, за да провериш дали имаш алергия.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Aaaa...коренчетата пак ли стават никак дебели и тънки като със съмобрасначка ? о.о?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Да, не съм съгласна, §е са боклуци, аз също ползвам и съм доволна, зависи за къде ти трябва..
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
Факт е, че при употребата на крем наболите косъмчета не боцкат толкова много, като при бръснене. Алергия може да се получи и към най-обикновен сапун, това че някои от вас са имали нежелана реакция не е показателно. Аз също не съм привърженик на тези кремчета и според мен бръснача е много по-ефикасен и бърз метод. Авторката да купи, да пробва и да си начеше крастата.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Не се занимавай с тия кремове по-добре...
Щом е създаден за да ти изгори и заряде косъма, представи си какво се случва с кожата..
По-добре карай с епилатор/кола маска, а пък ако не понасяш болка - дори и самобръсначката е по-добър вариант.
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Прави сте,че може да се получи някаква алергия или някакъв не чак толкова сериозен проблем,но смятам,че по-лесно е да се използва депилиращ крем отколкото самобръсначка,защото ако имаш изкочила бенка или не знам точно как се казва,но ако имаш такава със самобръсначка мисля,че може да се разрани,а предполагам,че всички знаем,че това е доста опасно.
Като бях на 13-4 и аз бях луднала по тея кремове, ама файда никаква. Както ти казаха и преди мене, по добре със самобръсначката.