- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кака ме кара да я пипам отдолу
Сестра ми е три години по–голяма от мен и е студентка първи курс. Преди около две седмици катастрофира с мотор и в момента лежи в болница с две счупени ръце. Казват, че ще се оправи, но бавно. Ръцете и са вдигнати нагоре с въжета и не може да ги движи. Само дясната може да мърда леко, макар че е гипсирана над лакътя. Другата е с метални фиксатори и дори не може да я сваля изобщо. Горе долу ви става ясно каква е ситуацията. Нашите и ходят на свиждане почти всеки ден, а аз когото мога след училище. Отделно от тях обикновено. Сестра ми в момента няма приятел. С предишния скъса преди половин година. Тя е доста буйна и си пада по мотори и уиндсърф, въпреки че не е едра и силна. Последният път се разплака и каза, че не издържала така вече. После взе да увърта нещо и ме помоли да дръпна надолу памперса че и стягал. После ме помоли да я търкам с пръсти отдолу, и да не съм се притеснявал защото била чиста а и нямало нищо лошо в това. Отказах. Казах и да си извика някой приятел, но тя няма гадже в момента и не желае. Не се притеснява, че съм й брат, казва да й помогна да мастурбира, защото не може сама да се стигне. Даже опитала да се търка с петата на крака но не ставало. Била много напрегната и аз я разбирам както е в такова безпомощно състояние в момента. Трудно ми е да повярвам, че не може без секс след като през дълги периоди е без приятел. Чак пък да не може да издържи не ми се вярва. Не ще да каже на сестрите, а те сигурно могат да и дадат някакво хапче или нещо друго не знам. Хем ме кара да го направя хем я е страх да не кажа на някого. А това не е като да се мастурбира както твърди тя. Гадно би било между брат и сестра, още повече че тя винаги ме е защитавала и сме по скоро приятелчета. Луда работа. Освен това е възможно някой да ни види. А разберат ли нашите, край.
Бахти романа.
И ние какво можем да направим по случая?
В кръвосмешението няма нищо лошо, моето момче. Както превъзмогна случая с учителката, така ще преодолееш и този.![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Баща ти може да се включва с език през останалото време,просто е по-голям професионалист в прикриването.![]()
Даже не беше и интересно.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Не си оригинален, гнусен си ...