.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Разстояние+ секс= връзка?

Здравейте!
    Директно питам: Бихте ли правили секс за първи път с приятеля си, с който сте заедно от 10 месеца, след като знаете, че продължително време/2-5 месеца/ няма да се виждате? Бихте ли склонни да повярвате на поговорката:"Невиждани очи се забравят"?

Аз имах предвид, че ще се виждаме на 5 месеца 1 път..

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    диреткно ще ти кажа,връзка от разтояние не струва!

.. А ако има обич? Или момчетата не могат да стоят на сухо.. след като са го направили 1 път..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Айде бе? Не знаех.
    поправи ме ако греша,но ти не си правила темата и респективно отговора ми не е адресиран към теб,че да знаеш

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Моята приятелка щеше да заминава за Холандия да учи. Всичко друго съм си мислил, но не и че ще бъде проблем

Да, но вероятно вие сте имали интимни отношения преди това и това до голяма степен може би е поддържало връзката ви.

Град
    София
    Отговорът ти е абсолютно генерализиран.
    Михаела може да не е запозната чак толкова много,затова реших да го отблежа

Честно казано съм чувала за много истории/подобни/, роднини.. примерно майка ми ми казва да изчакам да видя дали наистина държи на мен/ като отиде и пак като се върне да усетя, че нищо не се е променило все едно, че не сме се разделяли/

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn Виж мнението
    Моята приятелка щеше да заминава за Холандия да учи. Всичко друго съм си мислил, но не и че ще бъде проблем
    То, като е намесена Холандия, как да мисли за нещо друго човек...
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Иначе, Михаела, много хубаво впечатление ми прави, че обсъждаш с майка си тези неща. Тя като най-близкият ти човек, който вижда с очите си какво е положението ви вероятно е и най-права. При положение, че ще се виждате на 5 месеца 1 път аз ти предлагам да видиш как ще се развият нещата. Сексът трябва само да подобри една връзка и да я направи по-силна, но във вашият случай мисля, че трябва да си намерите нещо по-сериозно (което може да се поддържа и от далеч), за да се случи това, за да не останеш разочарована.
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Smile

И аз мисля, че така е най- добре. Решението, което няма да ме накара да съжалявам.

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    =ВНЛ + бебе
    Рибата- все още в морето, а тиганът е сложен.. Прочети горните коментари, преди да напишеш нещо такова.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Само връзките за обувки може да са дълги, без да правят секс.

Голям фен Аватара на xantia
    10 месеца (ДЕСЕТ МЕСЕЦА!!!!!!) сте се чакали, сега за 2 ще ви е проблем? Или дилемата е по-скоро дали няма да те заебе после?
    Даже не знам как може да обмисляте толкова подобно нещо. Ако го искаш, направи го. Ако се колебаеш и си несигурна, изчакай.
    +1

Banned Мега фен
    Айде бе? Не знаех.
    и аз...
    имам приятелка,която е от 2 години с момче и имат връзка от разстояние понеже той работи и учи в друг град .. виждат се различно - може в месеца 2 пъти за по 5 дена да се видят,може и за 3 месеца да се видят за 5 дена ( за протокола - тя на 17 той на 21-22 не знам с точност)

Връзка от разстояние за мен не е връзка. Едно е да живеете примерно в съседни близки градове, да се виждате често... това някак... става. Ама на 5 месеца един път... о.О

Аз лично искам да си виждам момчето често. На няколко дни поне. Не си представям да се виждаме и 1 път месечно. Нито комуникацията ще ми стига, нито секса.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

а на колко сте? той какво мисли по въпроса?

Цитирай Първоначално написано от Mihaela M. Виж мнението
    Бихте ли склонни да повярвате на поговорката:"Невиждани очи се забравят"?
    Да, поговорката важи с пълна сила.

Честно казано съм чувала за много истории/подобни/, роднини.. примерно майка ми ми казва да изчакам да видя дали наистина държи на мен/ като отиде и пак като се върне да усетя, че нищо не се е променило все едно, че не сме се разделяли/
    Всъщност какво е твоето опасение — че ще се забравите ли? Това да не те притеснява. Не си преграждай пътя към свободата. Било е време, когато жената се е познавала по миналото, минало е това време. И все пак последната дума е твоя.

.. А ако има обич? Или момчетата не могат да стоят на сухо.. след като са го направили 1 път..
    И момчетата, и момичета имат нужда от секс. Има неща, Михаела, които попадат извън нашата власт. Природата напомня за нашата слабост и урежда бързо тея неща.

има значение и за какво разстояние става дума някой от вас отива в чужбина ли?

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Не знам как издържате в такива връзки.Това да се виждате с този човек по 1 път на месеци...аз ако не си го видя и не си го пипна не мога
    А относно дали да правите секс - защо да не правите?Не знам на колко години сте двамата,но ако ти го искаш,не виждам какво се чудиш

Привет! След няколко месеца ще навърша 17, а той е на 19. Разстояние - 505 км-за България иде реч.

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn Виж мнението

Аз знам от Холандия даже кои са проблемните.
    Надявам се не си правиш илюзия, че ще си стои вкъщи или ще излиза с приятелки и само ще "гледка" светлините.
    Мхъ-мхъ.

Цитирай Първоначално написано от Mitizaro Виж мнението
    Аз знам от Холандия даже кои са проблемните.
    Надявам се не си правиш илюзия, че ще си стои вкъщи или ще излиза с приятелки и само ще "гледка" светлините.
    Мхъ-мхъ.
    Жестоката истина .. всяка епоха с любовните си проблеми

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Жестоката истина .. всяка епоха с любовните си проблеми
    Това не знам какво значеше, но ти си жена - разбираш за какво говоря .

И не е проблем... за тези, за които не е проблем!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си