- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разстояние+ секс= връзка?
Здравейте!![]()
Директно питам: Бихте ли правили секс за първи път с приятеля си, с който сте заедно от 10 месеца, след като знаете, че продължително време/2-5 месеца/ няма да се виждате? Бихте ли склонни да повярвате на поговорката:"Невиждани очи се забравят"?![]()
Аз имах предвид, че ще се виждаме на 5 месеца 1 път..
диреткно ще ти кажа,връзка от разтояние не струва!
.. А ако има обич? Или момчетата не могат да стоят на сухо.. след като са го направили 1 път..
Моята приятелка щеше да заминава за Холандия да учи. Всичко друго съм си мислил, но не и че ще бъде проблем![]()
Да, но вероятно вие сте имали интимни отношения преди това и това до голяма степен може би е поддържало връзката ви.
Честно казано съм чувала за много истории/подобни/, роднини.. примерно майка ми ми казва да изчакам да видя дали наистина държи на мен/ като отиде и пак като се върне да усетя, че нищо не се е променило все едно, че не сме се разделяли/
Иначе, Михаела, много хубаво впечатление ми прави, че обсъждаш с майка си тези неща. Тя като най-близкият ти човек, който вижда с очите си какво е положението ви вероятно е и най-права. При положение, че ще се виждате на 5 месеца 1 път аз ти предлагам да видиш как ще се развият нещата. Сексът трябва само да подобри една връзка и да я направи по-силна, но във вашият случай мисля, че трябва да си намерите нещо по-сериозно (което може да се поддържа и от далеч), за да се случи това, за да не останеш разочарована.
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
И аз мисля, че така е най- добре. Решението, което няма да ме накара да съжалявам.
Само връзките за обувки може да са дълги, без да правят секс.
и аз...
имам приятелка,която е от 2 години с момче и имат връзка от разстояние понеже той работи и учи в друг град .. виждат се различно - може в месеца 2 пъти за по 5 дена да се видят,може и за 3 месеца да се видят за 5 дена ( за протокола - тя на 17 той на 21-22 не знам с точност)
Връзка от разстояние за мен не е връзка. Едно е да живеете примерно в съседни близки градове, да се виждате често... това някак... става. Ама на 5 месеца един път... о.О
Аз лично искам да си виждам момчето често. На няколко дни поне. Не си представям да се виждаме и 1 път месечно. Нито комуникацията ще ми стига, нито секса.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
а на колко сте? той какво мисли по въпроса?
Да, поговорката важи с пълна сила.
Всъщност какво е твоето опасение — че ще се забравите ли? Това да не те притеснява. Не си преграждай пътя към свободата. Било е време, когато жената се е познавала по миналото, минало е това време. И все пак последната дума е твоя.
И момчетата, и момичета имат нужда от секс. Има неща, Михаела, които попадат извън нашата власт. Природата напомня за нашата слабост и урежда бързо тея неща.
има значение и за какво разстояние става дума някой от вас отива в чужбина ли?
Не знам как издържате в такива връзки.Това да се виждате с този човек по 1 път на месеци...аз ако не си го видя и не си го пипна не мога
А относно дали да правите секс - защо да не правите?Не знам на колко години сте двамата,но ако ти го искаш,не виждам какво се чудиш
Привет!След няколко месеца ще навърша 17, а той е на 19. Разстояние - 505 км-за България иде реч.
![]()