.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Бронзираща пудра

Момичета, от много време се каня да си купя бронзираща пудра, ама все нещо ме спира.
    Трябва ли да съм повече тен, за да я ползвам, има ли това значение някакво, защото си нямам представа Доколкото знам се слага по изпъкналите части на лицето. Много ми се иска да постигна т.нар. ефект "целуната от слънцето". Ако някой е ползвал, нека да каже, а също и каква марка.

Banned Мега фен
    следя темата.. не че ползвам много грим ама от време на време имам поводи,а и напоследък съм го ударила на експерименти...не знам защо,но малко ме е страх да слагам такава пудра..

Мега фен Аватара на Баща Ти
    И аз следя темата... очаквам да се включи някой, който диша бронз.

Голям фен Аватара на .Wonder
    Не е необходимо да имаш тен, за да си сложиш бронзираща пудра, има светли цветове, които са създадени за светли кожи. (пример http://www.whatwewhere.com/2013/01/b...ng-powder.html)
    Не съм ползвала засега, затова не мога да дам по-подробно мнение, само ще кажа, че с по-тъмните цветове много трябва да се внимава, че понякога изглежда все едно имаш черта кал на бузата си

Ох, искам и аз, ама нито знам каква марка да си взема нито какъв цвят точно.. смисъл колко светла, колко тъмна. Страх ме е, че няма да оцеля точната за мен или няма да я слагам правилно.

Скоро ще ходя на море, ще хвана тен и май ще ми стои по-добре.

Следя темата.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Най-универсалния начин за слагане е с тройки - от най-страничната част на челото към скулата и оттам към челюстта

нещо такова,само че тук не е подбран добър цвят според мен,пък и отгоре е малко повече това над веждата.

Просто пробвайте.Не е нужно да слагате по този начин,може и само на скулите,с матов или с частици продукт,зависи как ще се харесате

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Нанася се под скулите или както каза fakesmiles тройка. Хайлайтърът е за изпъкналите части. Бронзираща пудра на Есенс са препоръчвали много момичета и е към 6 лв има 2 вида-за блондинки и брюнетки. Ако си бяла като пуканка (като мен) е добре по-светлия вариант. Аз не съм я ползвала, но от доста чужди мнения няма лошо.
    Друга марка Флормар, бронзиращата пудра е 13 лв, 33 грама (което е огромно) и отново ще кажа, че не съм я ползвала. Има 3 цвята. Ако се интересуваш потърси ревюта на български блогърки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си