Здравейте! На 21 г, но в момента се чувствам на неповече от 15 г. Обзела ме е паника. Наскоро се наложи да направя аборт - искахме бебе, но приятелят ми загуби дългогодишната си работа, а аз пък нямам сигурни доходи. Както и да е. Вчера решихме да го направим. Първият път не е имало проникване, правихме само орална. Малко количество капна върху него, но се измихме със сапун и топла вода. След това се навих с много мъки за дупето, не че не обичам, а просто ме е страх. Беше с презерватив, не се е докосвал отпред по вагината, дори го извади повече от 5 мин. преди самото свършване. Но аз се наплаших, почнах да си представям как може да е останало нещо по завивките, по банята и други предмети. След такава случка човек не е същият. Въпросът ми е дали трябва да пия хапче Ескапел, има ли повод за притеснение, защото още 1 аборт (дай Боже да няма), ще ми дойде в повечко. Лошото е ,че попаднах на много нелюбезна гинеколожка и утре може да ме изгони от кабинета, заради моето питане. Затова се обръщам към вас. Благодаря предварително.