- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Мерилин Менсън-вашето мнение.
Хора искам да ви питам какво мислите за Мерилин Менсън и музиката която прави?Допада ли ви и т.н.И какво мислите въобще за индъстриъла?
sux
Ем любимата ми музикаДругите метъли за мен са ревачи(или в най-добрия случай бездарни),industrial-а си ми е в кръвта,направо съм пристрастен.Абе хора,диму боргир ли ще почнете да хвалите,и аз мога да у изпея песните(т.е. да ги изрева
)
А Мерилин Менсън не мога да го изпея...неееееееееееееееее еееее! Я ми кажи още 10-тина индъстриъл групи, бтв.
Ем преди мноу ми харесваше,ама сега...абе става.
Бай дъ уей преди бях пуснала такава тема.
Ем преди мноу ми харесваше,ама сега...абе става.
idi i kaji neshto ...
po temata : toq gaden travestit ima i 1-2 hubavi pesni
ama kato cqlo me drazni
Yupeeee !
Ами знам някои,но не казвам,че ги слушам.Слушам Рамщайн и Мерилин Менсън.Знам 6:Godhead,Coldpopculture,Pain,Rammstein,Nine inch Neils и Kmfdm.Първоначално написано от `Death`Whore`
Постът ми беше адресиран до гаджето ти. Забеляза ли първото изречение?
пффф, в кръвта му бил... аре не!
все пак, за Менсън... някъв неебаващ ми е, на моменти дразни, иначе не е нещо особено.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ем тя е отговорила вместо мен...А иначе-поздравявам те,мисля,че щом имаш такива гласови възможности като ММ можеш да направиш същата РЕВОЛЮЦИЯ(защото колкото и да повтарят хейтърите,той направи именно това и колкото и да не им омръзва да врякат едно и също да,той не е бесен комерс като диму боргир и другите блекметълчета,които могат само едно-да изкарват парички от дрането на немощните си гласчета).Да,сигурно има 15 пъти повече блекметъл отколкото индъстриъл групи,но това според мен показва само едно,а именно-блекметъла се продава по-добре,слуша се повече,но е тъпо да се казва,че това е единствения истински метъл.И освен това без да твърдя,че съм му слушал всимките песни,в нито една,която съм чул(а съм слушал към 7-8 )той не показва,че има глас.Чуй една песен на Менсън и после ми разправяй,че можеш да я изпееш!Първоначално написано от `Death`Whore`
А на тебе къв ти е шибания проблем!?Първоначално написано от пор
в мензис съм, що? искаш да ми помогнеш ли?Първоначално написано от zoben_pitbul
и менсън си е много по-бесен комерс от диму боргир. и има далеч по-добри блякари от него... факт!
ТЕМАТА НЕ СЪМ Я ПУСНАЛА,ЗА ДА СЕ ЗАЯЖДАШ С НЯКОЙ,А ДА ЧУЯ КАКВО Е ТВОЕТО МНЕНИЕ ЗА МЕРИЛИН МЕНСЪН,КАКТО И НА ДРУГИТЕ!Говориш глупости.Първоначално написано от пор
za takova sravnenie i az bqh chel btw ...
fenovete na Manson kazvat che nai-gadnata mu pesen e tainted love .. ama mene me kefi .. kakto i sweet dreams , this is the new s*it , iii soundtracka ot resident evil .. rulz![]()
Yupeeee !
Ми аз като бях млада мноу се кефех на Менсън, ама така и не разбрах дали е/са той или те. Уотевъ...
Има яки песни, ебати!!! Не можете да го отречете... верно са само няколко, ама има.
Освен това е секси. Шимейл. Не е по-як от Сопор (пореее,), но пак си е як.
Оф, не знам, необяснима симпатия изпитвам към тоя елемент... Дъ голдън ейдж ъф гроооутеск...
И не можете да ме убедите, че на тая снимка не е як...:
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Харесват ми няколко песни ... Не мисля че Менсън може да се нарече музикант ... не свери на нищо до колкото знам ... и не може да " пее " особенно ...
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
преди много години когато тепърва прослушвах метъл му се кефех. но сега ми се вижда жалък.
а така, ако искате нещо наистина брутално:Първоначално написано от Boot
[Sopor Aeternus uber alles!!]
И клиповете са доста ор'гинални![]()
Слушам Manson вече 8 год, и като гледам по какъв начин са писали за ТЯХ авторката на темата и zoben_pitbul(по-тъп nick нЕма), направо ми става смешно.
Да ви поправя: групата прави industrial ROCK, а не industrial - м/у двата стила има ГОЛЯМА разлика.
Нещата, които прави след 2001 год. не ме кефят, въобще.
То и от тебе по-тъп НЕМАПървоначално написано от Анонимко
За разбирач ли се имаш?А,значи рок правел-ми хуу,щом казваш,че НЕ е метъл-вярвам ти
И какво съм написал за ТЯХ(перфектно знам,че са група,просто съм свикнал да пиша за ТЯХ като за вокалиста им,който е както ти вероятно добре знаеш,със същия псевдоним)?Вместо да го кажеш това за тези,които са написали глупости на мен ми се нахвърляш(при положение,че поне се ИМАМ за техен фен)!
abe boli vi kvo e ... tam da pishe mp3 i da sviri put ..![]()
Yupeeee !
Блах...не ми харесва нещо...
Я не обиждай Купър. Той е много як.Първоначално написано от exploitedteen
По темата - става.
11 tochka deaktiven profil.