- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той не е от моя ранг
Темата беше стена текст, за да се запознаете в детайли със ситуацията, защото това е *въздъх, казвам го за не знам за кой път* тригодишна история и е в най-краткия ѝ вид.
П.П. Повърхностна и изнервена си. А аз съм остра.
Говоря смешно? Толкова съжалявам, че не говоря с жаргони и не си позволявам селски изблици, предпочитам да си говоря „смешно“ пред това.
Бих го прочела и съкратила, за да ти покажа, че идеално може да се събере в един пост. Нямам особено голямо желание, но ако много държиш, бих си поиграла.
Някои от потребителите в този форум са много зрели и интелигентни и искрено им се възхищавам. Има също и такива, които са толкова прости, ограничени, надути, арогантни, разглезени (не е задължително да е всичкото на веднъж), че просто някой трябва да им го каже. Не съм изнервена, просто попадаш в тази категория. Има само двама души в този форум, на които съм си позволила (и бих си позволила отново) да кажа в прав текст, че са тъпи. Едната си ти, гордей се.
Под "говориш смешно" имах предвид инверсията. Жаргон в писмен текст употребявам изключително рядко. Селски изблици и в устната ми реч няма да откриеш.
По какво реши, че съм повърхностна?
http://www.teenproblem.net/forum/arc.../t-520161.html
http://www.teenproblem.net/forum/arc.../t-483405.html
http://www.teenproblem.net/forum/sho...1%82%D0%B5-%28
http://www.teenproblem.net/forum/sho...B8%D0%BD%D0%B5!
Ако предишните ти теми не са ексцесиите на инфантилно перничане, взело се за нещо повече от останалите, защото покрай шуробаджанащина (че то даже повече на проституция прилича) се е уредила за година-две в Англия....Не знам кое е.
Да, "амфети", "забивка", "20 кинта", "еби си майката" и т.н. са и жаргони, и селски.
И не, не става въпрос за теб, принцесо. Става въпрос точно за истина и реалност - нещо ужасно далечно за теб.
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Ееее, разгеле! Да си беше питала направо "Сърцето или ума?". И пак, де, няма как да очакваш кой знае какво, защото отговора на този въпрос винаги е "зависи", което няма как да ти помогне. Пътя не се търси, няма да намериш някой, който да те насочи. Пътя се гради. Бих казала "както го чувстваш правилно, така го направи", но с това 'чувстваш' пак ще те подтикна към клишето "слушай сърцето си". Та, така...зависи от теб самата. Не очаквай отговор, който да те удовлетвори. Навярно би получила такъв от човек, който се намира в многомногомного сходно на твоето положение при многомногомного сходни на твоите обстоятелства, но, надявам се, разбираш колко мимолетен шанс е това. (: Открий себе си първо, пък какво да правиш с тези около теб...е, това ще става все по-лесно за решаване с времето.
Съгласна съм. Мисля, че вече взех решение.
Досега бях с него, говорихме, изяснихме се, решихме проблемите. Стигнах до пълното заключение, макар и преди да съм си го мислела, че не, аз не съм влюбена в човека от миналото ми - сега не притръпвам като чуя гласа му, не е същото като преди, влюбена съм в нашите спомени, в онова цветно лято, което никога няма да се върне. И както каза сегашният ми приятел „като виждаш, че не можеш да промениш, просто fuck it и продължаваш, време е да го оставиш“. Единствената причина да се върна в България беше, за да се опитам най-наивно и по най-детински да се опитам да върна времето назад. Да застана на терасата, да гледам градината ни, да затворя очи и като ги отворя всичко да е същото като през 2010-та, да Е 2010-та. Опитах и *изненада, изненада* не се получи.
Сега ми е време да продължа напред, да поема ново приключение, да превърна 2013-та в още по-прекрасна от 2010-та. И може би един ден да повтарям „ех, тази 2013-та, как искам да се върне...“. Защо не? Хубавото е, че след толкова време, след цялата непобедима Носталгия, аз с всеки изминал ден откривам все повече сили в себе си.
Благодаря за отделеното внимание.