Първоначално написано от
sword
Не си преценила добре мястото за излияния.
Опитваш се да представиш нагледна оценка за себе си пред съфорумниците, за да могат, разбираш ли, да не останат с грешно впечатление и всичко да е точно. Противоречието ти идва от следващите коментари, в които усилено обясняваш непукизма си. Следват още безброй оправдания. За кво си си била правила труда да просветляваш хората при факта, че нямало начин да те опознаем напълно в цялата ти светлина. Чей, че и аз започнах да се (п)обърквам..
Смятам, че хронологията е ясна на всички - манипулиране на детето от самото му раждане, втълпени са му чужди идеи и догми, дето да следва. Гадженца, мадженца, луди и млади да си топнем чушлето, да си вземем от всички блага на планетата - и тва е следствието от манипулативните методи на системата, които видиш ли, ни замътиха мозъка и ся се чудим как да се себеизразим. Да, ама звеното си стои там и чака да фрасне горкото момиченце, когато е най-беззащитно. Що? Щото ония лайна, дето се подвизават родители са дали мило и драго детето им да има осигурено бъдеще, ама не са се сетили, че и то може би е живо същество.
Дечко, ще ме прощаваш, ама яко се изнервих. До последния момент се двоумях дали да си отворя устата. На много като теб съм им изчела и наслушала простотиите. Ти се чудиш защо се разви такава драматизация - щото хората не са сляпи, бе. Всички са го минали тва под една или друга форма, опитвайки се да ти дадат няква насока, ама ти с рогата напред не се оглеждаш около себе си. Спри се за момент, живота е пред тебе.
Форума не мястото за това, което си избрала да покажеш. Тия неща се показват и доказват на значими за теб личности, на близките ти, не на цял слой общество. Ако толкова желаеш да бъдеш това, което ни показваш че си, следвай си го и върви по тоя път без да го натриваш в носовете на другите.